Akıllı Telefon

    Yeni iPhone işlemcisi A13’ün üretimi başladı!

    2019 iPhone modellerine güç verecek olan Apple A13 Bionic işlemcinin üretimi başladı. İşte işlemcinin detayları ve üretecek olan firma!
    Apple A13 Bionic üretimi başladı

    Apple, iPhone XS serisinde ve iPhone XR’de 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Apple A12 Bionic işlemciye yer verdi. Yeni iPhone‘larda ise 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen A13 Bionic işlemcinin kullanılacağı uzun süredir biliniyor.

    Apple’ın yeni işlemcisi ile iPhone modellerinde ciddi bir performans artışı elde etmesi bekleniyor. Ayrıca, teknoloji devinin bu işlemcinin üretimi konusunda tek tedarikçi olarak Tayvanlı yonga üreticisi TSMC ile çalışacağı açıklanmıştı.

    Yeni iPhone’ların işlemcisi: Apple A13 Bionic üretimi başladı!

    Bloomberg tarafından yayınlanan yeni raporlara göre TSMC, Apple A13 Bionic için deneme üretimine başladı. Herhangi bir sorun yaşanmaması halinde ay sonunda seri üretime geçilerek, 2019 iPhone’lar için hazırlıklar başlamış olacak.

    EUV (Extreme Ultraviolet) tabanlı Apple A13’ün daha iyi bir performansın yanı sıra daha uzun bir pil ömrü sunması bekleniyor. iPhone XS ve iPhone XS Max’a ek olarak iPhone XR halefi olmak üzere üç yeni telefon modeli tanıtılacak.

    Tasarımsal anlamda büyük bir değişiklik beklenmezken, iPhone XS ve XS Max’ın yerini alacak olan modeller üç arka kamera, iPhone XR’ın yerini alacak olan model ise çift arka kamera ile gelecek. 2019 iPhone modelleri ile sunulacak bir diğer özellik ise Galaxy S10 Plus ve Huawei P30 Pro gibi modellerde gördüğümüz güç paylaşımı veya diğer adıyla kablosuz ters şarj özelliği olacak.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    21 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Apple urunlerinden bir halt olmaz 10 senedir ayni rezalet batarya sorunu 1 sene sonrada performans sorunu

      1. Anonim

        Performans sorunu mu ?

      2. Teknoloji Dostu

        Rezalet derken Zaamsungtan bahsediyorsunuz galiba

    2. Teknoloji Dostu

      Zaten çok güçlüydü galiba bunu bilgisayara taksak sırıtmaz

    3. Teknoloji Dostu

      Xs Max 10800 lira oda 15000 olur

    4. Teknoloji Dostu

      yine gereksiz pahali olacak

    5. Teknoloji Dostu

      Ülkenin berbat ekonomisinden daha xs maxi bile alamadk ki aq

      1. ozzy3542

        parası olab alsın olmayan almasın mantıgı türkiyede. ama güzel şeyleri almak herkesin hakkı.

        1. halil007

          Çok doğru “güzel şeyleri almak herkesin hakkı”

    6. Teknoloji Dostu

      Eski gücünde değil apple 1 2 seneye kalmaz nokia sony htc durumuna düşer

      1. ozzy3542

        aynen 10 numara yorum 1-2 seneye satışları azalır.

      2. Ali

        He he he inanmış gibi yapın

      3. Anonim

        Kendi işletim sistemleri ios var kardeşim diğerleri gibi yan sanayi android değil

    7. Vabis

      Eğer resimdeki gibi bir kasa tasarımı ile gelirse berbat ve ötesi o ne ya 3 kamera nedir arkadaş çok berbat iğrenç duruyor ekstra bir özellik beklemiyorum işlemci daha güçlü daha hızlı vs pil aynı belki diğerlerinden farklı bir özelliği olabilir istisna ondan sonra ver piyasaya vur geç mal çok nede olsa :))

    8. yaşar

      3 kameralı müthiş olmuş , hemen alıcam havamı atıcam, altta kalanın canı çıksın

    9. halil007

      Fiyatı yine 999 dolar olur. Çarp 6 ile. Koy yuzde 94 vergiyi. Tr’de almak enayiliktir.

    10. halil007

      Apple adamdır, çekemeyenler madamdır.

    11. halil007

      Aslında fotoğraftaki gibi minik olsa 3 kamera şirin gözüküyor. Bir sonrakinde ayni kareye 4 tane sigririrlar. İnkişaf ettirdik derler. Evet.

    12. halil007

      Pahalılığın gözü kör olsun.

    13. Teknoloji Dostu

      Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple! Apple!

    Diğer yorumları gör (20) Yorum Yap

    Yorum Yaz