İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Aksesuar

Apple iki yeni aksesuar üzerinde çalışıyor

Apple, iki yeni aksesuar üzerinde çalışıyor. Bu aksesuarlardan birisi Apple TV'yi HomePod ve kamera ile birleştiriyor. Diğer aksesuar ise ekrana sahip bir akıllı hoparlör.

Gorkem Say

okunma

Apple iki yeni aksesuar üzerinde çalışıyor

Apple, iki yeni aksesuar üzerinde çalışıyor. Bunlardan birisi Apple TV’yi HomePod ve kamera ile birleştiriyor. Diğer aksesuar ise ekrana sahip akıllı hoparlör olarak tanımlanıyor. Amerikalı üreticinin iki aksesuarın üretimi konusunda tam olarak hangi konumda olduğu bilinmiyor. Ancak, her iki cihaz da geliştirilme aşamasında olduğu için planların değişme ihtimali mevcut.

Apple, iki yeni ürün ile Amazon ve Google‘a rakip olmayı planlıyor.

Apple, iPad ve HomePod karışımı iki yeni aksesuar üzerinde çalışıyor

İlk geliştirilen aksesuar, çeşitli becerilere sahip TV odaklı bir ürün. Geliştirilen ürünün Apple TV tarafından desteklenen oyunlara ve videolara erişim sağlaması bekleniyor. Aksesuarın soundbar şeklinde olacağı ve yerleşik bir hoparlör barındıracağı belirtiliyor. Böylece aksesuar, sesli asistan Siri ile uzaktan çalma gibi bazı HomePod özelliklerini destekleyecek. Son olarak, aksesuarın bir de kamera desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Bu sayede yeni aksesuar ile görüntülü arama yapmak mümkün olacak.

İkinci aksesuar Amazon ve Google’a rakip olmak amacıyla çıkartılıyor. Bu aksesuarın iPad ve HomePod birleşimi olacağı belirtiliyor. Bu aksesuar, Apple TV için geliştirilen diğer aksesuar gibi görüntülü sohbet özelliği sunabilecek. Ancak tüm bu işlemleri, bir TV aracılığıyla değil de kendi ekranı ile yapacak.

Tüm bu sızıntıların kaynağı olan Bloomberg, Apple’ın HomePod ve Apple TV mühendislik gruplarını 2020’de birleştirdiğini belirtiyor.

Apple TV için 2017’den beri donanım güncellemesi yapılmadı. Bu sebeple yakın zamanda Apple TV için donanım güncellemesinin geleceği belirtiliyor. Son sızıntılarda keşfedilen bir kod, 120 Hz tazeleme hızı için destek sunulacağı yönünde. Ayrıca Apple, daha uygun fiyatlı HomePod Mini için HomePod üretimini durdurdu.

Sizler hangi Apple aksesuarını kullanıyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

Teknoloji Dostu

Apple tv’de çift wifi şifresi olan yerlerde nasıl internete girebiliyoruz?

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.