Reklam
    Reklam
    Donanım

    Apple, iPad 2’yi Satışa Hazırlıyor

    Apple, üreticilere siparişleri vermeye başladı. Uzakdoğulu firmalar iPad 2′nin donanım birleşenleri için hummalı bir çalışmaya girdiler. Öyle ki Apple iPad 2’nin ilk prototipi Aralık ayında hazır olacak. Ürünün piyasa satışı 2011‘in ilk aylarında olması planlanıyor.

    Apple, bu yeni ürün için Amerikan patent enstitüsüne de başvurdu. Geliştirdiği plastik kalıp için başvuran Apple, iPad 2’yi oldukça hafif yapmak için elinden geleni yapacak.

    Reklam
    Reklam

    Bu esasında önemli bir özellik. Çünkü iPad kullanıcıları ürünün ağırlığından şikayetçi. Alüminyum bir yapıya sahip olan iPad tam 700 gram ağırlığında (Blackberry Playbook iPad’e Karşı).

     

    Reklam
    Reklam

    Apple iPad 2’nin seri üretimi için start verdi. Ürünün tasarımı hakkında henüz bir bilgi yok.

     

    Apple, iPad 2’ye iki adet kamera kullanmak istiyor. Ürünün arka kısmında bir dijital kamera yerleştirilecek. Ön yüzüne ise bir Webcam yer alacak.  Yapılan diğer bir değişiklik ekranın büyüklüğü. Apple iPad 2, 9.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.

    Reklam
    Reklam

    :: iPad 2’de ne gibi değişikliklerin olmasını isterdiniz?

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap