İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iOS

Apple One kullanıma sunuldu! İşte fiyatı

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılan yeni servis bazı ülkelerde kullanıma açıldı. Kullanıma açılan Apple One fiyatı da netlik kazandı.

Deniz Keskin

okunma

Apple One kullanıma sunuldu! İşte fiyatı

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Apple Event kapsamında; iPhone 12 ailesi ve HomePod mini ile birlikte yeni bir servis de tanıtılmıştı. Bu tanıtılan serviste, Apple tüm abonelik hizmetlerini tek çatı altında toplayacağını açıklamıştı. Bu şekilde duyurulan Apple One fiyatı da bazı ülkelerde kullanıma sunulmasıyla birlikte belli oldu.

Apple One bazı ülkelerde kullanıma açıldı ve fiyatlar da belli oldu

Bugünlerde çoğu kullanıcı abonelik servislerinin sayısından şikayet ediyor. Bu şikayete de firmalar tarafından karşılık gelmeye başladı. Apple, geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcılarının karşısına yeni bir teklif ile çıktı. Bu teklif kapsamında şirketin, en çok kullanılan iCloud, Arcade, TV+ ve Apple Music uygulamalarını tek çatı altında toplayacağı servis bazı ülkelerde kullanıma açıldı.

Apple One fiyatı da böylece kesin olarak belli oldu. Şirket bu servis ile kullanıcılarına üç farklı ödeme opsiyonu sunuyor. Bu ödeme opsiyonları; aylık 14,95 dolar ücretli bireysel, aylık 19,95 dolar aile ve aylık 29,95 dolar fiyatıyla Premier hesabı oldu. Bu opsiyonların birbirinden farkı ilk olarak kullanıcı sayısı oluyor. Bireysel hesap adından da anlaşıldığı gibi tek kişi tarafından kullanılabiliyor, aile ve Premier hesap ise 5 farklı kişi tarafından kullanılabiliyor.

Ayrıca iCloud’da; bireysel hesapta 50 GB, aile hesabında 200 GB, Premier hesapta ise 500 GB depolama alanına sahip olunacak. Premier hesabın bir diğer ayrıcalığı ise Fitness+ ve Apple News oluyor.

ABD, Avusturalya, İngiltere ve Kanada‘da satışa açılan bu servisin ne zaman Türkiye’ye geleceği ise hala belirsizliğini koruyor. Ayrıca Apple One bireysel ve aile paketleri 100’den fazla ülkede kullanıma sunuldu.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (9)

Okur

Çok faydalı oldu tşk

Teknoloji Dostu

Türkiye’de sadece oyun olanı 35 lira zaten nereye aşmaması lazım.

Okur

Tr ye gelemez, 30 tl falan da olmaz. Apple Tr de yapilan vur kac taktiginin farkina vardi, artik yemiyorlar. Bir seye uye olup 1 hafta bedava kullanip yeni hesap acip yine bedava kullaniyoruz, herkes farkinda.

Teknoloji Dostu

Premier 2 tb

Teknoloji Dostu

Sadece apple arcade 35 tl apple one kim bilir kaç tl olur

Hk

Öğrenci paketi de gelse keşke

Teknoloji Dostu

Türkiyede 100 lira üstüne çıkar. o fiyatı da kimse vermez

Teknoloji Dostu

türkiye de 30 lirayi asmamasi lazimbence 135 liraya tekabül ediyor direk cevirilince

Hk

apple tv 35₺, müzik 14₺, arcade 35₺, icloud 6.5₺ toplam 90,5₺ etti. Muhtemelen 80 civarı olur tahminimce. Bir dayanağım yok.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam