İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iOS

Apple, Yellow Pages ile Anlaştı

Apple, sürpriz bir şekilde Google Haritalar uygulamasını iOS’tan kaldırarak kendi harita uygulaması olan Apple Maps’i kullanıcılara sunmuştu. Apple Maps ile ilk etapta tabiri caizse çuvallayan Apple, yıllar içerisinde Apple Maps’i geliştirerek daha doğru veriler sunmaya başladı.

Ender Öztürk

okunma

Apple, Yellow Pages ile Anlaştı

Apple, sürpriz bir şekilde Google Haritalar uygulamasını iOS’tan kaldırarak kendi harita uygulaması olan Apple Maps’i kullanıcılara sunmuştu. Apple Maps ile ilk etapta tabiri caizse çuvallayan Apple, yıllar içerisinde Apple Maps’i geliştirerek daha doğru veriler sunmaya başladı.

Ancak Apple Maps’in Türkiye’de hala Google Haritalar veya Yandex.Haritalar kadar doğru ve geniş sonuçlar veremediği ortada. Türkiye pazarına büyük önem (!) veren Apple, haritalar uygulamasının ülkemizdeki kullanım oranını artırmak için yeni bir atılım yaptı.

Türkiye’de bulunan işletmeleri geniş bir veritabanında bulunduran Yellow Pages artık Apple Maps’e destek sağlayacak. Apple ile Yellow Pages anlaşması sonucunda Apple Maps’in artık daha doğru ve geniş çaplı sonuçları göstereceği düşünülüyor. 850 binden fazla firma kaydı bulunan Yellow Pages ile bakalım Apple Maps’in kullanımı ülkemizde artacak mı?

15-05/24/applemaps_car.jpg

:: Apple Maps uygulamasını kullanıyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (11)

SDN Okuru

Here Maps akar

SDN Okuru

Maps konusunda bence Apple laf yapmanız yanlış ben adnroidden Yee bulmaya calstgmda tam nokta atışı gostermiyo ya tarlada yada binlarin n gidiyormusum gibi gösteriyordu ama Apple da nokta atışı buliyo ve götürüyor ben google maps ta yeri bulamazken Apple mapsta sokak adına kadar buluyordu simdi böle kendini geliştirmesi daha iyi olucak google bunun karşılığında ne yapar bilemem

SDN Okuru

Artık Başarsoft düşünsün :D

SDN Okuru

Yellow pages sayesinde apple fark yaratacak

SDN Okuru

abi adamları ayakta alkışlamak lazım

SDN Okuru

Bastır Türkiye ne kadar iyi iş çıkaran olursa büyük şirketler anlaşma için gelecektir

SDN Okuru

Yellow pages Türkiye veritabanindaki 850 binden fazla guncel firma verileri ile apple maps'in poilerini artiracak. Bilindigi uzere poi konusunda google maps tamamen çöplüğe dönmüştü. Bir türk sirketi ile anlasmalari gayet gurur verici. Yakin zamanda verileri goruruz de ios's google maps yukleyememenin sacmaligindan kurtuluruz.

SDN Okuru

Apple ın haritaları kadar kötü bir harita servisi olamaz. 5 dakikalık yola 1 saat 15 dakikalık güzergah çıkarmak nedir ya. Evimin arka sokağına yarım saatlik bir güzergah çıkartıyor.

SDN Okuru

Helal olsun appl ülkemize verdiği destek için samsung daha türkiyedeki note 3 e lollipop göndermesin!

SDN Okuru

Umarım yellow pages ile bu sorun çözülür

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.