Reklam
    Reklam
    Donanım

    Apple, Yol Ayrımında!

    Apple’ın çok eleştirilen, sivri dilli dahi başkanı, en büyük düşmanıyla yüzleşiyor: Kanser. Maalesef, Amerikalı tıp otoriteleri bile, büyük elma başkanının, birkaç aydan fazla ömrü kalmadığını iddia ediyor (Steve Jobs Ölümle Mücadele Ediyor). Gelişmeler doğrultusunda Apple, kritik bir kararın eşiğinde.

    Reklam
    Reklam

    Yolun Sonu mu?

    Hissedarlar, talihsiz başkanın sağlığı ve şirketin geleceği konusunda endişeli. Gelişmeler ışığında, gelecek hafta bir yönetim kurulu toplantısı düzenlenmesi ve “Devir planlaması” belirlenip, yeni bir başkan seçilmesi bekleniyor. 55 yaşındaki Jobs’un yerini, şimdilik, kadim dostu Tim Cook doldurmaya çalışıyor.

    :: Apple’daki, “ölmeden miras paylaşma” vakasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. umutarslan

      bu sefer güldürmedi.

    2. byyasin

      Ölüm herkesin peşinde.
      Her nefis ölümü tadacaktır.

      Apple ı her ne kadar sevmesemde üzüldüm doğrusu.

      O kadar kariyer peşinde koştu adam tam altın çağını yaşarken hayata veda etmek zorunda. Ne kadar acı.

      Apple ın Steve jobs ölmeden miras paylaşımına gelince.
      Şirketin geleceği için mecburen şimdiden böyle bir karar almaları gerekiyor.

    3. SDN Okuru

      Apple da devrim yaşanır

    4. SDN Okuru

      o dokunmatik ekranlari yaparken gencecik yasinda hastalanan uzakdogulu iscilerin hesabini vericek jobs ve digerleri, hepsinin vakti gelicek.

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap