Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Arçelik Altyapısını Yeniledi

    Arçelik bugün düzenlediği basın toplantısıyla, dünya üzerinde daha etkili bir marka olma planlarını açıkladı. Firma bu isteğini gerçekleştirmek için ilk adımını teknolojik altyapısını düzenleyerek attı. Oturumda, Arçelik Bilişim Teknolojileri Direktörü Ahmet İhsan Ceylan, HP Türkiye Genel Müdürü Serdar Urçar, Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem, Koç Sistem Genel Müdür Yardımcısı Barış Öztok, Microsoft Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan ve SAP Türkiye Genel Müdürü Cem Yeker birer konuşma yaptılar.


    6 firma Arçelik’in dünya çapında bir firması olması için bir araya geldi

    Reklam
    Reklam

    Ahmet İhsan Ceylan konuşmasında, dil ve alt yapı olarak yabancı firmalarla anlaşmanın ne kadar zor olduğunu anlattı. Yetiştirilmiş yazılımcı ve server uzmanı bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Ceylan, özellikle yabancı firmaların alfabelerini kendi sistemlerine adapte etmek için, Microsoft, SAP, HP ve İntel ile anlaşmaya gittiklerini belirtti.

    Arçelik, yeni altyapısında Intel Itanium işlemcili HP Integrity sunucular üzerinde çalışan Windows Server 2008 ortamında Microsoft SQL Server 2008 ilişkisel veritabanı yönetim yazılımlarını kullanmaya başlayacak.

    :: Arçelik’in bu yeni yatırımını nasıl değerlendiriyorsunuz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap