Reklam
    Reklam
    Oyun

    Yeni Assassin’s Creed ücretsiz olacak mı? Ubisoft resmen açıkladı!

    Yeni dönemde piyasaya çıkması beklenen Assassin's Creed Infinity ile ilgili 'oynaması ücretsiz olacak' iddialarına son nokta koyuldu.

    Henüz Assassin’s Creed Valhalla geliştirme sürecindeyken basına sızdırılan Assassin’s Creed Infinity ile ilgili Ubisoft cephesinden resmi bir açıklama yayınlandı. Bir süredir oyunun oynamasız ücretsiz (Free2Play) kategorisinde bir yapım olacağına dair iddialara Ubisoft yetkililerince son nokta koyuldu.

    Assassin’s Creed Infinity ücretsiz bir oyun olmayacak

    2017 yılında piyasaya sürülen Assassin’s Creed Origins ile kabuk değiştiren ve eski başarılı günlerine dönen seri bir kez daha yön değiştirmeye karar verdi.

    Reklam
    Reklam

    Assassin’s Creed Valhalla’nın geliştirilme sürecinde basına sızan bilgilerde, yeni oyunun genişleyen bir servis modeli olarak piyasaya çıkacağı iddia edilmişti. Bu yeni modelle, oyuncular her sene yeni bir oyun almak yerine gelen yeni içeriklere ve tarihi dönemlere ayrı ayrı para vererek oyunun devamlılık gösterecek olan yapısına dahil olacaktı.

    Uzun bir süre bu dedikodulara yanıt vermeyen Ubisoft, geçtiğimiz Haziran ayında yaptığı bir açıklama ile bu söylentileri doğruladı. Assassin’s Creed Infinity kod adıyla geliştirilen yeni yapımın, sürekli yeni içeriklerin eklendiği bir dünyaya sahip olacağını belirten yetkililer, o günden beri oyunun ücretsiz olup olmayacağına dair bilgi paylaşmamışlardı.

    Bu hafta içerisinde yapılan bir röportajda, Ubisoft CEO’su Yves Guillemot’a Assassin’s Creed Infinity’nin oynaması ücretsiz bir yapım olup olmayacağı soruldu. Guillemot, oyunun ücretsiz olmayacağını, nitekim ilk piyasaya çıktığı halinde dahi birçok hikaye elementi barındıracağını belirtti. Ubisoft CEO’su, oyunun henüz erken yapım aşamalarında olduğu ve yakın gelecekte piyasaya çıkmasının beklenmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

    Reklam
    Reklam

    Peki sizler Ubisoft cephesinden gelen haberle ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    4 Yorum

    1. Cosmo

      Olmaması daha iyi ve aynı zamanda ücretsiz olmasını beklemezdim zaten.

    2. Altair

      Japon temalı bir samuray assasin oyunu da gelse tarih tam olur.

    3. Recep

      Ubisoft ismini duyduktan sonra ücretsiz kelimesini duyunca güldüm. Ama şöyle de bir şey var ki, bir şey ücretsiz olursa talep anlık olur, kitle anlık yükselir ve düşer. Pazarlama konusunda bekleneni yakalamak kumar olur. Ayrıca hile, haksız rekabet vs. Önüne geçmek çok zor. Ücretli olsun ve gerçekten seven, isteyen alıp oynasın.

    Diğer yorumları gör (3) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap