Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Asus’un Minik Hız Aşırtma Canavarı

    ASUS, Rampage II GENE ile mATX piyasasındaki en önemli boşluğu doldurmuş oldu. Nehalem çıktığından beri ilk defa, kullanıcılar küçük boyutlu kasalara bir Core i7 sistemi yerleştirme imkanına sahip olacaklar. Hatta Rampage II GENE‘nin mükemmel overclock özellikleri, kararlılığı ve zengin ayarları, onun full ATX anakartlarla bile rahatlıkla yarışabileceğini gözler önüne seriyor.


    Reklam
    Reklam

    MemOK! teknolojisi kullanıcıların bellek uyumu endişelerini gidermek için tasarlandı. Yeni RAM’ler takıldığında bilgisayar sistemi düzgün açılmazsa, kullanıcının yapması gereken tek şey sadece anakart üzerindeki butona basmak. Böylece MemOK otomatik olarak varsayılan ayarları yükleyerek sistemin doğru bir şekilde açılmasını garanti altına almakta. MemOK, bellek hatalarını çabucak algılayıp çözebilir; hatta doğuştan sorunlu olan bellekler kullanılsa bile!

    SupremeFX X-Fi ile Etkileyici Ses Efektleri

    Tümleşik SupremeFX X-Fi çözümü oyun içi ses etkilerini biraz daha gerçeğe yaklaştırıyor. Ayrıca en yeni çıkan oyunlar için resmi EAX HD4.0 desteği de bulunmakta. X-Fi CMSS3D‘nin sıra dışı, konuma bağlı ve çevresel ses teknolojisi oyuncuların hedeflerini bulmalarına yardımcı olurken, Crystalizer sesi bir kristal kadar berrak ve net hale getiriyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Haber ile ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşın.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap