Reklam
    Reklam
    Donanım

    Baskı Maaliyetleri Düşecek Mi?

    MersaSistem, Türkiye’de distribütörü olduğu HP ile kişi ve kurumların baskı maliyetlerini minimuma indirmelerini sağlamak üzere, Anadolu turuna çıktı. Deli misiniz? sloganıyla hazırlanan proje kapsamında; yanlış kullanımdan doğan baskı maliyetlerini en aza indirmek için Kocaeli, Sakarya ve Bursa’daki bilgisayar firmalarını ziyaret eden proje ekibi sistemlerinin avantajlarını anlattı.

    Reklam
    Reklam

    Ekip gezdiği şehirlerde, sistemlerinin ne kadar pratik olduğunu yaptıkları sunumlarla tanıtıyor. Ayrıca katılımcıların sorularını da uygulamalı olarak yanıtlanıyor. Dikkat çekmesi için bu ismi alan projeyle ilgili gelişmeleri www.delimisiniz.com adresinden takip edebilirsiniz.

    :: Firmanın bu sorusuna cevabınız nedir?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      HP, tasviyem yazıcıları pahalı, kartuşları da ucuz hale getirmenizdir. Şu anki durumda, yazıcıları zararına satıp, zararı kartuşlardan (tonerlerden) çıkartıyorsunuz… Millet ne de yapıyor, dolum yaptırıyor. Ofisteki 2600 N için 4’lü toner set, makinenin satış fiyatını geçiyor! Dolum yaptırmak zorunda kalıyoruz… 🙁

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap