İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Batman oyunları ücretsiz oldu! Toplam 6 oyun

Steam, Humble Bundle ve Origin gibi platformlar her hafta bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ederken Epic Games, yaklaşık 200 TL'lik Batman oyunları ücretsiz hale getirildi.

Mehmet Ali Ertunç

Güncelleme: okunma

Batman oyunları ücretsiz oldu! Toplam 6 oyun

Steam, Humble Bundle ve Origin gibi platformlar her hafta bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ederken Epic Games, toplam değeri 200 TL’ye ulaşan Batman oyunlarını ücretsiz hale getirerek oyunculardan alkış toplamayı başardı.

Batman oyunları ücretsiz hale geldi!

Maalesef ücretsiz oyunlar arasında Batman: Arkham Origins yer almıyor. Bunun nedeni ise geliştirici farklılığı. Arkham Origins, Games Montreal tarafından geliştirilen bir oyunken, Epic Games’in ücretsiz olarak sunduğu Batman: Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight’ı Rocksteady Studios geliştirdi.

Bu üç oyuna ek olarak Traveller’s Tales tarafından geliştirilen LEGO Batman üçlemesi ücretsiz hale getirildi. Bu oyunlar ise şu şekilde: LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, and LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Bu fırsattan faydalanmak için yapmanız gerekenler çok basit. Batman Arkham serisi için buraya, LEGO Batman üçlemesi için ise buraya tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz. Bu sayfada “Get” butonuna tıkladıktan sonra Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız veya bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Her iki paket için oyun siparişi veriyor gibi adımları tamamlamanız yeterli olacak. Fiyat bölümünde paketlerin ücretsiz olduğu görüldüğü için sizden herhangi bir kredi kartı bilgisi vs. istemiyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (3)

Kerim

abi ben baktım Arkham Knight 59 TL, Arkham City 31 TL, Arkham Asylum 31TL idi.

Teknoloji Dostu

Ben baktım 7 TL idi

Teknoloji Dostu

Haber için teşekkürler 👋🏻

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.