Reklam
    Reklam
    Mobil

    Beyaz Saray’da Android mi Kullanılacak?

    Wall Street Journal’ın haberine göre ABD hükümeti yetkilileri, Samsung ve LG’nin bazı telefon modellerini BlackBerry’e alternatif olarak test ediyorlar. Bu gelişme, BlackBerry’nin sonu bile olabilir.

    ABD Savunma Bakanlığı’ndan yapılan bir açıklamada Beyaz Saray’ın “çok çeşitli mobil cihazları test ettiği ve kullandığı” söylendi. Bunun dışında bir bilgi paylaşılmadı. Hatırlanacağı üzere BlackBerry’nin hayranlarından biri de Başkan Obama.

    Reklam
    Reklam

    BlackBerry, ABD’liler için Obama ile özdeşleşmiş bir marka oldu. Neyse ki Washington Post, yayınladığı bir haberde Obama’nın BlackBerry dışındaki cihazların testlerine katılmadığını bildirdi. 

    Reklam
    Reklam

    Bilişim güvenlik uzmanları, elbette test ettikleri telefonlarda saf Android kullanmayacaklardır. Rus ve Çinli korsanlar iş başında oldukça, ABD’li uzmanlar kendilerini pek rahat hissediyor sayılmazlar.

    Doğrusu Beyaz Saray’dan konuyla ilgili olarak “Evet, biz artık Android’e geçtik.” diye bir açıklama beklemek pek mantıklı değil. Beyaz Saray’ın bu planı uygulayıp uygulamadığını anlamanın en iyi yolu ise BlackBerry satış grafiklerine bakmak.

    Reklam
    Reklam

    :: Bu gelişme BlackBerry’nin sonunu getirir mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    15 Yorum

    1. SDN Okuru

      Guvenlik diye bisi yok blackberry ideal telefon

    2. SDN Okuru

      Ondan sonra obama forumlarda samsung galaxy s4 rom atma sayfalarını arayacak

    3. SDN Okuru

      Ya arkadaşım, adamlar acikladi blackberry kullanacağız diye. Neyi tartisiyorsunuz anlamıyorum. Biraz gündemi takip edin

    4. SDN Okuru

      Bunu bildiğim iyi oldu, bi daha ki sefere yemek menüsü listesini görmek ümidiyle.

    5. SDN Okuru

      Android seçmekle hata yaparlar. Güvenlikleri tehlikeye düşer. Onların yerinde olsam iPhone kullanırım. Ne de olsa Amerikan markası. Beyaz Saray bile desteklemezse yazıklar olsun Beyaz Saray’a. Gitsin antin kuntin androidler kullansın.

    6. SDN Okuru

      Güvenliğin g’si olmayan en küçük uygulamanın bile telefondaki her bilgiye erişip bunları paylaşmasına izin veren androidimi kullanacak beyaz saray.Bu konuda blackberry ve iosun eline su dökemez bu haberi görüp telefonumuzu abd başkanı kullanacakmış diye sevinen androidli kardeşlerim kusura bakmasın.

    7. SDN Okuru

      blackberry sevmem ama guvenlik dedinmi blackberryden sasmicaksin. onlarindan blackberry ile devam edicegine eminim.

    8. engerex

      Android test ederler iOS kullanırlar.

    9. M.Schumacher

      Blackberry den vazgeçmeyeceğini açıkladı OBAMA .. Zaten sadece test , sanmıyorum bb nin yerini alabilsinler .

    10. neskalii

      Geçsinler yenilik iyidir

    11. SDN Okuru

      İster android olsun ister ios olsun siz istemedigin surece kimse bilgilerinize ulasamaz o koca kafanıza sokunn

    12. erinkral

      ios bırakılmaz ya 🙂

    13. SDN Okuru

      ZİYARETÇİ 24.03.2014 16:06 İster android olsun ister ios olsun siz istemedigin surece kimse bilgilerinize ulasamaz o koca kafanıza sokunn………Kaynak ziyaretçinin kaba eti sanırım değil mi ? 🙂

    14. SDN Okuru

      Blackberry mi kaldı geçin İOS a.

    Diğer yorumları gör (14) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap