İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Beyaz Saray’da Wi-Fi Çekmiyor!

Beyaz Saray‘ı hayal ettiğimizde tüm imkânların fazlasıyla olduğu bir yer düşünürüz hep. Ancak görünüşe bakılırsa işin aslı pek de öyle değilmiş. Çünkü Başkan Obama ve eşi Michelle Obama, Beyaz Saray‘daki Wi-Fi çekim sinyalinden ve ölü noktalardan şikayetçi.

Kerem Enginar

okunma

Beyaz Saray’da Wi-Fi Çekmiyor!

Beyaz Saray‘ı hayal ettiğimizde tüm imkânların fazlasıyla olduğu bir yer düşünürüz hep. Ancak görünüşe bakılırsa işin aslı pek de öyle değilmiş. Çünkü Başkan Obama ve eşi Michelle Obama, Beyaz Saray‘daki Wi-Fi çekim sinyalinden ve ölü noktalardan şikayetçi.

Super Bowl esnasında Gayle King ile bir röportaj gerçekleştiren Obama çifti, Beyaz Saray‘daki Wi-Fi problemleminden yakındı. Ayrıca bu probleme sinir olan başkaları da var. Obama çiftinin kızları Natasha ve Malia gibi.

Ölü noktalar var

Röportaj esnasında bahsedilen Wi-Fi problemi ile ilgili konuşan Obama, “Beyaz Saray eski bir bina, bu yüzden Wi-Fi’nin hiç çekmediği birçok ölü nokta var” açıklamasını yaptı. Bunun üstüne Michelle Obama da, kızları Malia ve Natasha‘nın da bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu belirtti.

16-02/09/whitehouse.jpg

Hatırlarsanız 2011 yılında Chicago’da konuşan Obama, “Ben hep havalı telefonlar ve teknolojik cihazlara sahip olacağımı düşündüm. Ancak iş teknoloji olduğunda 30 yıl gerideyiz” açıklamasını yapmıştı

Kaynak: DigitalTrends

:: Beyaz Saray’da Wi-Fi’nin çekmemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (27)

SDN Okuru

fotoğrafta cuk oturmuş ha..adam baya üzgün

SDN Okuru

her odada ayrı wifi var..zırhlı duvarlarda çekmiyor demekki

SDN Okuru

aynı bizim ev .. eski oluşumu yoksa kalın duvarlarmı bilemedim bak şimdi..

SDN Okuru

Tamamen güvenlik amaçlı yapılmış bir şey...

SDN Okuru

Ttnet oraya gitmiş anlaşılan...

SDN Okuru

Bizim sarayımızın sağır odaları var Wifi cekmeyebilir her yerinde. Yani yereceğiz diye germeyelim ortamı.

SDN Okuru

Ttnet her yerde :)

SDN Okuru

BURDADA MI SİYASET BIKTIM SİZDEN

SDN Okuru

Sen kimsin de Atatürk e dil uzatıyon dümbük Kimle kıyaslıyon onu ????

SDN Okuru

Bunlar isi bilmiyor her kata koycan abi bi repeater bak nasil cekmiyor. Maksat fazla para harcamamak cakal obama :):)

Daha fazla yorum (11 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.