Oyun

    Bir Site Daha Hack’lendi

    Hacker’lar geçen Perşembe günü, oyun alanında söz sahibi olan Eidos.com ve meşhur oyun serisinin internet adresi olan Deusex.com adlı web sitelere saldırdı. Yapılan saldırıda her iki internet sitesi ve bununla birlikte forum sayfaları uzun süre erişime kapandı.

    Saatlerce erişilemeyen bu sitelere, “Owned by Chippy1337” adlı bir imza bırakıldı. Bu imzanın altında da çeşitli hacker’ların isimleri göründü.

    Anonymous’un Alt Grubu

    Hacker’lar aynı zamanda Eidos’un sitesinde yer alan, 9000 kişinin başvuru formalarına da ulaştı

    Anonymous adlı organizasyonun bir alt grubu olan bu hacker güruhu, saldırıdan sonra tüm bilgileri IRC kanalında paylaştı. Yapılan konuşmalarda, Deus Ex adlı oyuna kayıtlı olan 80 000 kişinin erişim bilgilerinin çalındığı söylenildi.

    Hacker’lar aynı zamanda çeşitli Source kodları da ele geçirdi. Bu kodların neler olduğu henüz bilinmiyor. Fakat söylentilere göre Deus Ex’in son sürümü olan ve piyasaya henüz çıkmamış olan Human Revolution oyununu çalmayı başardılar.

    :: En çok hangi firmanın hack’lenmesini isterdiniz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. global_deejay

      Sorduğunuz soruya sebepsizce güldüm

      KONAMI hacklensin şöyle yazı bıraksınlar adam gibi oyun yapın diye

    2. virtual worms

      bu aralar siyah şapkalılar hakim sanal aleme

      beyaz şapkalılarla ilgili haberler de görmek istiyoruz

      bu arada —"Anonymous adlı organizasyonun bir alt grubu olan bu hacker güruhu,"— hacker grubu olacak. bizi durumdan an be an haberdar etmek için çok aceleyle yazmış olmalısınız:=)

    3. ozkanbey

      EA yı hackesinler. Crysis 2 den ötürü çok kızgınım firmaya.

    4. dadaist

      En çok hangi firmanın hack’lenmesini isterdiniz? SDN giderek ergenleşiyor sanırım.

    5. moz
      Alıntı virtual worms Nickli Üyeden Alıntı
      Mesajı göster
      bu aralar siyah şapkalılar hakim sanal aleme

      beyaz şapkalılarla ilgili haberler de görmek istiyoruz

      bu arada —"Anonymous adlı organizasyonun bir alt grubu olan bu hacker güruhu,"— hacker grubu olacak. bizi durumdan an be an haberdar etmek için çok aceleyle yazmış olmalısınız:=)

      Sanırım "güruh" burada topluluk anlamında kullanılmış ama aslen küçümsenen topluluk anlamına gelir. Her iki şekilde de doğru kullanılmştır Promlem yok.

      Hacklenmesini istediğim yer ve/veya yerler bankalar.!!!

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz