Reklam
    Reklam
    Mobil

    BlackBerry 10’a Google Play Store Gelir mi?

    Son birkaç günde BlackBerry fanatiklerini şaşırtan haberler ortaya çıkmaya başlamış ve Google Play Store’un BlackBerry 10 üzerinde çalıştığını gösteren ekran görüntüleri yayımlanmıştı.

    Reklam
    Reklam

    Aslına bakarsanız platform bazı Android uygulamalarını zaten çalıştırabiliyor ama Google Play servislerini ya da Google tarafından onaylı uygulamalar bu platformda ne yazık ki çalışamıyor. Buna rağmen BlackBerry 10 üzerinde Google Play Store’u görmek Google ile Kanada menşeili firma arasında yeni bir işbirliğinin başlayıp başlamadığının sorgulanmasına neden olmuştu.

    Fakat BlackBerry tarafından yapılan açıklama, Google Play Store’un BlackBerry platformunda kesinlikle yer almayacağını ortaya çıkardı diyebiliriz. Açıklamada BlackBerry App World‘un BlackBerry cihazlarınıza uygulama ve içerik indirmeniz için tek yer olacağı da net bir dille belirtildi.

    Açıkcası bu haberin gerçek olması birçok BlackBerry kullanıcısını sevindirebilirdi. Çünkü Google Play Store’un BlackBerry 10’da yer alması, BlackBerry platformu için yepyeni bir dünyanın kapılarının açılması anlamına gelecekti ama bir yandan da BlackBerry App World için canını dişine takan geliştiricilerin ekmeğine kan doğranacağı için de iyi oldu diyebiliriz.

    Reklam
    Reklam

    :: BlackBerry 10’a Google Play Store ve içeriklerinin gelmesini ister miydiniz?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    13 Yorum

    1. SDN Okuru

      abicim son cümle nedir öyle ? sen bu yazıyı kullanıcılar için yazdığının farkındasın değil mi ?

    2. SDN Okuru

      evet arkadaşlar anlasildi blackberry apk tabanli bir isletim sisti yapmis google in isletim sisteminin alt yapisini calmis . hainler

    3. SDN Okuru

      Abi salak olmak lazım ya,bak bbm açtın iOS ve android liste başı oldu,şimdide anlaş Google al play Store yap donanımlı ve stabil çalışan telefonlar 10numara iş olur…

    4. SDN Okuru

      “bir yandan da BlackBerry App World için canını dişine takan geliştiricilerin ekmeğine kan doğranacağı için de iyi oldu diyebiliri” bu geliştiricilere ornek verirmisiniz ?

    5. SDN Okuru

      Apk yi bar a ceviren siteler var google playi denesin olur uyuk ihtimal

    6. SDN Okuru

      daha fazla virüs demek olurdu ki bu hiç de bambaşka bir heyecan katmazdı olaya. belki de katardı ha virüslerle mücadele falan 😀

    7. SDN Okuru

      Blackberry güvenliği konusunda hiç bir zaman taviz vermemiştir,fairfaxla yapılacak olan anlaşma bir cıkmazda lenovo bır teklıf yapmış ama kanada hükümeti güvenli olmadıgını dusunup gerı cevırmıs blackberry canadalılar ıcın bır tabu gıbı bısey hıc bızaman yıkılacagını sanmıorum ayrınca son cıkan leaked 10.2.1 sürümü ile apk dosyalarını bar. dosyasına cevırmeden dırek cıhaz üzerınden yukleme yapıp cıhaza kurulumunu gerçekleştıre biliyoruz arkdaşlar..

    8. Ultrayer6

      abi Son cümle nedir öyle ya.

    9. SDN Okuru

      Google Play Store alsın bir de Android olsun yok canım daha neler

    10. SDN Okuru

      Son cümle ne öyle yahu.

    Diğer yorumları gör (12) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap