İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Bluetooth ile 100 Saat Müzik

İngiliz teknoloji şirketi HiWave, tek şarjla 100 saat kesintisiz müzik akışı sunan Bluetooth hoparlörü geliştirdi.

Erhan Kahraman

okunma

Bluetooth ile 100 Saat Müzik

İngiliz teknoloji şirketi HiWave, tek şarjla 100 saat kesintisiz müzik akışı sunan Bluetooth hoparlörü geliştirdi. Endfire adlı cihaz, tabletlerden akıllı telefonlara ve bilgisayarlara kadar, Bluetooth destekli olan her türlü cihaza bağlanarak, 15 W gücünde iki hoparlörden stereo müzik yayını yapıyor.

3 adet 2200 mAh Li-ion pil ile çalışan cihazın şarjı microUSB girişinden yapılırken, cihazın enerji verimliliği HiAS2002 adlı stereo amfisiyle sağlanıyor. Dünyanın en verimli stereo amfisi olarak bilinen HiAS2002, voltaj raylarını değiştirerek pikleri tekrar üretebiliyor.

Kullanımda olmadığında otomatik olarak bekleme moduna geçen Endfire’ı değerlendiren HiWave CEO’su James Lewis, “Bu cihaz, bizim DyadBA3 modülü ve BMR hoparlör sürücüleriyle neler yapabileceğimizi gösteriyor” açıklamasını yaptı.

Şimdilik bir referans cihaz durumunda bulunan Endfire, HiWave’in yüksek hacimlerde talebi karşılayabileceği vaadiyle birlikte artık piyasaya sürülmek için uygun markanın atılımını bekliyor.

:: Kablosuz müzik dinliyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

SDN Okuru

android3 evet çok şey istedin burası türkiye ama hayal kurmakta güzel burda :)

SDN Okuru

Alsana teknolojinin kralı.. Güzel bir haber teşekküler.. Tam benli alet gördüğüm yerde alırırım..

baris772

Kaç sterlin acaba.

SDN Okuru

bu şarj olayı heryerde bela oldu yapın şöyle 2-3 hafta gitsin çok mu şey istedim :)

android3

oooww ucuz olsun türkiyeye gelsin (çok mu şey istedim )

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.