Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    BTK Başkanı’ndan Wikipedia açıklaması!

    Şu sıralar gündemden düşmeyen konulardan biri de Wikipedia erişim engeli. Geçtiğimiz günlerde erişimi engellenen Wikipedia için bu engel sürerken, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan konu ile ilgili olarak görüşlerini belirtti.

    BTK Başkanı Wikipedia hakkında konuştu

    5G ve Ötesi konseptli, Türkiye Bilişim Zirvesi 2017‘ye katılan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, Türkiye’nin bilişim alanında yaptığı atılımlar ve gelecek projelerinden bahsetti.

    Reklam
    Reklam

    Konuşması sırasında Wikipedia yasağına da değinen Sayan, şunları söyledi:

    “Yargı kararları uygulamaya geçmeden Wikipedia engelinin açılması mümkün değil. Kimse ‘Ben Türk mahkemelerini tanımam’ deme hakkına sahip değil”

    BTK Başkanının konuşmasını hemen aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    Reklam
    Reklam

    #video_14595#

    :: Yasak hakkında sizin görüşleriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    29 Yorum

    1. SDN Okuru

      Kafasına göre kapatiyorlar bu saaten sonra artık bizde tanımıyoruz zaten. Bizim için değişe birşey yok her türlü giriyoruz.

    2. SDN Okuru

      çok harika… şu yaptıkları resmen deve kuşunun kafasını kuma gömüp saklandığını sanması ile eş değer, neymiş x içerik nedeniyle erişim kpatılmış yahu sen erişimi türkiye'ye kapattın da ne oldu orada duruyor haala ayrıca o içerikler türkiye'ye değil dünyaya propaganda yapmak için orada… bu kadar anlamsız ve boş beleş işler…

    3. SDN Okuru

      adam doğruyu söylüyor ama ne yazık ki bizim liboşlar sırf iktidardan nefret ettiklerinden ellerinden gelse ülkeyi satacaklar. iktidarda kimin olduğu mühim değil, adam senin ülkeni teröre destek vermekle itham ediyor, düzeltmeleri de kapatıyor, sen düzelt diyorsun özgür ansiklopedi diyor ve hâlâ vikipediyi haklı gören gezizekalılar mevcut ne yazık ki! omurgalı olun azıcık, bir şey kaybetmez aksine kazanırsınız.

    4. SDN Okuru

      Bence şuan önceliği bu yeni düzenleme olması gerek. Açıklama yapmıştır umarım özellikle türksat ın insanları aptal yerine koymasıyla ilgili!

    5. SDN Okuru

      Uluslarası tüm mahkemelerinin kararını tanımadıklarını söyleyip, türk mahkemelerini tanımayan olamaz gibi bir açıklama yapıyorlar. Ancak ortada wikipedia gibi internet kullanıcılarının en önemli kaynağını sorgusuz sualsiz tüm halktan mahrum bırakıyorlar…

    6. SDN Okuru

      İstiyorlar ki tüm sitelerde de Tv kanalları gibi onların istediği şeyler yazsın. Yoksa kapatırlar. Tepki göstermiyoruz diye kızgın değiliz sanmasınlar. Sineye çekiyoruz.

    7. SDN Okuru

      AKN Keşke kalkmasaydı Türksattan ihtiyacım kadar(25gb akn=30 tl) kullanıyordum. Şimdi en yakın tarife 70 TL. Gülermisin ağlarmısın. Madem öyle Türknete geçelim bari. Kotalı internet komedisine tekrar halkımız mahkum olacak yazıklar olsun.

    8. SDN Okuru

      Pardon Türkiye"de yargı ve mahkeme diye bir şey bıraktılar mı halen varlar mı

    9. SDN Okuru

      Wikipedia felan boş işlerle uğraşacaklarına İşsizliği enflasyonu düzeltsinler ülkede hak adalet kalmadı

    10. SDN Okuru

      Her zamanki gibi konuyla alakasız açıklamalar, yeni sloganımız geriye, her zaman geriye …

    11. SDN Okuru

      wikipedia ayık sabrımızı taşırma

    12. SDN Okuru

      Yerli wikipedia yapalım duyun sesimi reis

    13. SDN Okuru

      Hahahahahhahaa ulan siz varya siz

    14. SDN Okuru

      ISS leri denetlemeyen BTK nın başkanı değil mi bu.
      Teknik ve Teknik olmayan konularda YALANLAR ile müşteriyi kandıran Türknet firmasından olan haklı şikayetlerimi kaile almayan kurumun başkanı olur kendisi.
      Aradığımda sikayet.btk.gov.tr den Kayıt açın, Biz Şikayerlerinizi firmaya iletiriz, başkada birşey yapmayız diyen çalışanları olan kurumun başkanı.

    15. SDN Okuru

      Allahına kurban senin yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Hepiniz adam olacaksınız adam !

    16. SDN Okuru

      Ka-pa-tı-la-cak. Ülkemin dediği yapılırsa, ülkemde yayın yapabilirsin. İçimizdeki hainleride al git şimdi

    17. SDN Okuru

      Wikipedia'nın kapatılması bulutlara ateş etmek gibi bir şey olmuş bence…

    18. SDN Okuru

      Daha ilkokulda çarpım tablosunu ezberleyemeyen mahlukları alıp başkan yapıyorlar yok böyle bir rezillik.

    19. SDN Okuru

      Yasağa konu olan (greçek) linki bilen yok sanırım aranızda 🙂 Araştırın ve görün aslında neden yasaklandığını!!!

    20. SDN Okuru

      Eeeey wikipedia, sen kimsin ya? Sen işid ile savaşan ülkeyi, işid destekçisi diye ilan et, milyonlarca insanı yalan haberle aldat kandır ondan sonra neden yasaklandı… Eeeey wikipedia, sen kimsin ya?

    21. SDN Okuru

      Bu daha iyi günleriniz sayın evetçi koyuncuklar

    22. SDN Okuru

      Bir dakika durup bu yasağın kimi ve nasıl etkileyeceğini düşünseydin işte o zaman böyle olmazdın. Gerçi beyin fonksiyonların olmadığı için böyleyiz ve düşünen adamlar hapiste. Neyse konumuza devam edelim. Sen bu ülkede vikipediyi yasakladın peki ülkene bunun ne gibi yararı oldu? Farkında mısın bilmiyorum ama bu ülke dışında dünyanın geri kalanı Türkiye'yi terörist ve malum kişiyi diktatör olarak görmeye devam edecek. Kuzey kore denilince aklına ne geliyorsa dünyanın geri kalanı işte bize öyle bakacak. Sen sadece o bilgiyi kendi halkından saklıyorsun sanki gerçekten öyleymiş gibi. Oradaki bilgiler gerçek mi yoksa değil mi bunu ben bilemem ama yasak koymak yerine daha farklı yollarla çözebilirdin bunu hepimiz biliyoruz çünkü yasaklamak en kolay ve hızlı biten yol. Marketten coca cola alıp sokağa dökmekle yada ülker gofretlerini yakmakla aynı zihniyettesin şu anda. Kendi sebeplerinden dolayı bunu boykot yada inkar ediyorsun ama bunu yaparkende milletinin cahil olmasına sebep oluyorsun. Çünkü milletin artık milyarlarca bilgiye iki tıkta ulaşamayacak ve bu eğitim düzeyini de etkileyecek. Herkes artık kütüphaneden ansiklopedilere yönelip aradıkları çeşitli bilgiyi bulmaya çalışacak ve bunu yaparken ne kadar zaman kaybedecekler acaba. Güncel olan bilgileri saymıyorum bile. Ayrıca şunu önceden belirtmek isterim ki ben bu yazıda Türkiye'yi terörist grubuna sokmadım. Bunu asıl yapan engelleyen kişidir. Bunun keyfi sayesinde dünyanın geri kalanı "aa şunlara bak kirli işlerini kendi milletinden gizliyor" diyecek.

    Diğer yorumları gör (28) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap