İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Bütçe Dostu iPhone Doğrulandı

Apple‘ın bir süredir bütçe dostu iPhone modelini çıkaracağı hakkında söylentiler dolaşıyordu. Plastik yapıda olması beklenen bu bütçe dostu iPhone, geçtiğimiz günlerde tedarikçi firma ETrade Supply tarafından doğrulandı.

Ender Öztürk

okunma

iPhone (Görsel: Pangkakit at Japanese Wikipedia, CC BY 2.5, Wikimedia Commons)

Apple‘ın bir süredir bütçe dostu iPhone modelini çıkaracağı hakkında söylentiler dolaşıyordu. Plastik yapıda olması beklenen bu bütçe dostu iPhone, geçtiğimiz günlerde tedarikçi firma ETrade Supply tarafından doğrulandı. Daha öncede iPhone 5‘in ekranının büyüyeceğini ve arka kasasını sızdıran ETrade Supply, yakın bir zamanda bütçe dostu iPhone‘un geleceğini söyledi.

ETrade Supply, Apple‘ın böyle bir hamle yapmasının nedenlerini de açıkladı. Apple bütçe dostu iPhone ile pazar payını arttırmak istiyor. Ayrıca rakip firma olan Samsung‘un, reklamlar için harcadığı giderler Apple‘ı zor duruma düşürüyor.

Apple‘ın Çin ve Hindistan gibi ülkelerde pazar payı da çok düşük. Bütçe dostu iPhone ile bu ülkelerde satışlarını arttırmak istiyor. iPhone 5‘i ve BlackBerry Z10‘u daha önce de sızdıran ETrade Supply‘nin ortaya attığı bu iddianın doğru olma olasılığı çok yüksek.

:: Sizce bütçe dostu iPhone satışa sunulur mu?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (56)

SDN Okuru

Apple sonunda kafayı çalıştırdı adamlar bu sefer telefondan kar etmeyecekler appstore daha daha fazla müşteri demek. Buda dolaylı yoldan da olsa kazanç demek. Rakiplerin müşterisini çalmak demek :) doğru verilmiş bir karar olduğunu ama arkadaşların dediği gibi bu telefonun türkiyede uygun fiyatla pek satılamayacağını düşünüyorum.

SDN Okuru

700 tl en iyi fiyat

SDN Okuru

Bütçe dostu olabilir ama bizim ülkemizde malesef ülkemizde iphone 5 2 milyara yakın ama yabancı ülkelerde 700 tl bişe

SDN Okuru

En iyi ihtimalle iphone 4-4s arası bir şey olur sistem konfigürasyonu.

SDN Okuru

Applecıyım ama vasat

SDN Okuru

Plastiğe geçme..Yapma bunu...Yapma bunuu..

SDN Okuru

Apple Ne Yapıyorsun Sen Ya Yapma Sakın bunu Bu arada gene kandırmaca baslıkkk Bütçe Dostu iPhone Doğrulandı

SDN Okuru

daha çok beklersiniz

SDN Okuru

inşallah alanları görürüm. statu sembolü diyenler samsung a damacana diyenler almayın olm çok pis dalga geçerim.

SDN Okuru

ne yalan söyleyim plastik karizma duruyor :)

Daha fazla yorum (46 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.