Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    CeBIT 2012’de ‘Güveni Yönetecek’

    Son yıllarda özellikle kurumsal tarafa yönelen fuarlardan biri olan CeBIT, 2012 yılında ‘Güveni Yönetmek‘ teması ile kapılarını açıyor. 6-10 Mart 2012 tarihlerinde Almanya’nın Hannofer şehrinde düzenlecek fuarla ilgili bugün İstanbul‘da bir basın toplantısı düzenlendi.

    Reklam
    Reklam

    Basın toplantısında Thomas Mosch (BITKOM Yönetim Kurulu Üyesi) ve Gerald Munderloh (CeBIT Başkan Yardımcısı) yapılacak fuarla ilgili bilgiler verdi.

    İşte ShiftDelete.Net olarak Türkiye’de ilk kez bulunan CeBIT Başkan Yardımcısı Gerald Munderloh ile gerçekleştirdiğimiz röportaj:

    Reklam
    Reklam

    #video_5934#

    {pagebreak::2}

    Reklam
    Reklam

    Fuar bu yıl Pro (İş Dünyasına Yönelik Bilişim Çözümleri), Gov (Kamu Sektörüne Yönelik Bilişim Çözümleri), Lab (İnovatif Bilişim Teknolojileri İçin Ar&Ge) ve Life (Son Kullanicilar İçin Bilişim Teknolojileri) olmak üzere 4 farklı bölümden oluşacak.

    Bu yıl partner ülkenin Brezilya olduğu CeBIT’te Amazon.com, eBay, IBM, SEC, eMeter ve Rovio gibi firmaların üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. IBM’den Michael Rhodin ve Microsoft’tan B. Kevin Turner’ın açılış konuşmasını yapacağı fuarda, Amazon’dan Dr Werner Vofels ve Jeff Bezos, eMeter’dan Larsch Johnson, Siemens Enterprise Communications’dan Hamid Akhavan, Rovio’dan Mikael Hed gibi isimler de konuşma yapacak.

    Reklam
    Reklam

    :: Fuarların eski önemi kalmadığı düşüncesine katılıyor musunuz?

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap