Reklam
    Reklam
    Mobil

    Chrome’a Çoklu Ekran Desteği Geldi

    PC platformundaki internet tarayıcıları arasında en hızlısı ve güveniliri olarak gösterilen Google Chrome, bu başarısını mobil platformda da göstermek için geçtiğimiz yıllarda Google tarafından mobile taşınmıştı. Zaman içerisinde güncellenerek daha stabil ve gelişmiş özelliklere sahip olan Google Chrome, bir kez daha güncellenerek yeni özelliklere kavuştu.

    Android platformundaki Google Chrome uygulaması güncelleme alarak bazı Android cihazlar için çoklu ekran desteğine kavuştu. Çoklu ekran desteği ile aynı anda iki farklı web sitesini tek bir ekranda görüntüleyebilirsiniz. Güncelleme ile ayrıca geliştirilmiş HTML5 desteği de uygulamaya ekleniyor.

    Reklam
    Reklam

    İşte güncellemenin içeriği

    • Sekme kapatma işlemini geri alma
    • Altyazılar ve HTML5 denetimleriyle birlikte tam ekran video
    • Birden çok pencereye sahip bazı cihazlar için destek
    • Bazı videoları Chromecast ile yayınlama desteği
    • Diğer hata düzeltmeleri

    Google Chrome’un iOS platformundaki uygulaması henüz bu özellikler için bir güncelleme almadı. Eğer iOS’taki Google Chrome güncellense bile çoklu ekran desteği iOS’un yapısından dolayı gelmeyecektir. Uygulamayı şimdilik Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden güncelleyebilir.

    Reklam
    Reklam

    :: Google Chrome güncellemesini yüklediniz mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. ta2ccc

      Önceki versiyonlarında vardı ama son update de atlamışlardı.Bugün yeniden güncelleme verdiler.Güzel bir uygulama. 🙂

    2. SDN Okuru

      Google Android’in değil mi e o zaman varsayılan tarayıcı olarak neden Google Chrome’u sunmuyor ayriyetten uygulama olarak indirttiriyor ilginç. Android camiasını anlamak çok zor.

    3. SDN Okuru

      chrome os içinde iyi oldu

    4. SDN Okuru

      Bu özellik iOS tabanlı cihazlarda zaten vardı yoksa bana mı öyle geliyor?

    5. SDN Okuru

      Ben son güncellemeyi yükledim , fakat ne sekmeyi geri alma var nede çift ekran özelliği …

      İkiside yok. (galaxy s4)

    6. SDN Okuru

      ZİYARETÇİ 21.05.2014 11:45 Google Android’in değil mi e o zaman varsayılan tarayıcı olarak neden Google Chrome’u sunmuyor ayriyetten uygulama olarak indirttiriyor ilginç. Android camiasını anlamak çok zor.

      Dostum Nexus cihazlarda zaten Chorme kullanılıyor. fakat Samsung Htc Lg olsun hepsi kendi web browser ları var. bir tek Sony ve Generale mobile bildiğim kadarı ile Chrome cihazlarında direk sunuyor.

    7. SDN Okuru

      Zaten vardi bi coklu ekran ilk surumu var bende son surumu cok yer kapliyor

    8. SDN Okuru

      Şu an kullanmıyorum ve bayağı bir şekilde hızlanmış yada bana öyle geliyor

    9. SDN Okuru

      Çoklu ekranı nasıl aktifleştireceğiz?

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap