İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Chrome’a Yer İmleri Yöneticisi

Google Chrome‘un yeni sürümlerinin adlarını biz artık aklımızda tutmakta zorlanıyoruz. Son olarak 0.4.154.25‘e güncellenen tarayıcıya HTML formatında yer imlerini içe ve dışa aktarma olanağı tanıyan bir yer imleri yöneticisi eklenmiş durumda.

Erhan Kahraman

okunma

Chrome’a Yer İmleri Yöneticisi

Google Chrome‘un yeni sürümlerinin adlarını biz artık aklımızda tutmakta zorlanıyoruz. Son olarak 0.4.154.25‘e güncellenen tarayıcıya HTML formatında yer imlerini içe ve dışa aktarma olanağı tanıyan bir yer imleri yöneticisi eklenmiş durumda. Bunun anlamı da, Firefox ve diğer tarayıcılardan kolaylıkla favori adreslerinizi aktarabileceksiniz. Pop-up yöneticisinin çalışma şeklini değiştiren Google Chrome, Google Gears ve V8 JavaScript Engine‘i de güncellemiş görünüyor. En yeni sürümü her zamanki gibi Google Chrome sayfasından indirebilirsiniz.

:: Google Chrome’un gelişimini yeterince hızlı buluyor musunuz?

Bilgi İçin : Google Chrome

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

Aynen katılıyorum. Her ürününde beta yazıyor. Gmail yıllardır beta. Denemek için kullandım. Fakat beta aşamasından çıkmadan tekrar denemem.

SDN Okuru

Henüz hazır değil.Aslında çok güzel bir tarayıcı ama google ın her ürüne beta yazma sevdasından chrome'de vazgeçtiğinde kullanırım.Sadece deneme amaçlı kısa süre kullandım o kadar.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.