İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Crysis 2’den Müthiş Video!

Yalnızca FPS severlerin değil, müthiş görselleri sayesinde tüm oyun dünyasının ilgiyle takip ettiği Crysis 2, 22 Martta satışa sunulacak. Bilindiği üzere geçen gün internete sızan yapım, meraklıları tarafından indirilemeye başlanmıştı Yapımcılar, oyunun yeni bir videosunu yayınladı.

Aykut Göker

okunma

Crysis 2’den Müthiş Video!

Yalnızca FPS severlerin değil, müthiş görselleri sayesinde tüm oyun dünyasının ilgiyle takip ettiği Crysis 2, 22 Martta satışa sunulacak. Bilindiği üzere geçen gün internete sızan yapım, meraklıları tarafından indirilemeye başlanmıştı…

Yapımcılar, oyunun yeni bir videosunu yayınladı. PC, PS3 ve X360 için geliştirilen Crysis 2’nin hikayesini su yüzüne çıkaran trailer’ı mutlaka izleyin.

Crysis 2’nin Yeni Görüntüleri

:: Videoyu beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (19)

SDN Okuru

killzone 3 den daha cok sey vaatettiği kesin

Mai Nai

Dandik Hollywood senaryolarına göre gayet başarılı bir senaryoya sahip oyun.Oynayıp bitirdikten sonra bu konuda daha ayrıntılı konuşabiliriz. Unutmamak lazım oyunun adı CRYSIS, oyun Türkçe bi kere

bewko

bir kediler birde ben mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla

UniqueX

@dadvi, @orcnd; yaklaşık 2.5sene önce topladığım kendi sistemimden örnek verecek olursam; intel q9450 2,66ghz, 4gb 1066mhz ram ve 2x ati hd4850 ekran kartı ile crysis1 için 1280x1024 vsync açık full ayarlar 8x AA ve 16x AF iken çatışmalarda kasmalar ve bazen donmalar olabiliyordu. ama hiçbir kasma olmasını istemediğimden akıcı bir şekilde 4xaa ve 4xaf(af'nin kaç olduğundan tam emin değilim) ile oynayabiliyordum ve görüntüler gerçekten muhteşemdi. şimdilerde ise ekran kartlarının performansları bu derece artmışken crysis2 için çokta olağanüstü sistemlere gerek duyulacağını sanmıyorum(5000lira örneğini verdiğinizdeki gibi). almak istediğim ve kendi düşüncem ise bu oyunun hd6850(yaklaşık 400tl civarı bir ekran kartı) gibi bir kartla rahatlıkla oynanabileceğidir =) Not: 8xaa ve 16xaf gibi full+full ayarları rahatlıkla oynayamayabiliriz ama adam gibi keyfimize bakıp oynarız gibi geliyor =))

__kadıköyRAP__

Harika ya

orcnd

dadvi Nickli Üyeden Alıntı bu oyunu adam gibi oynamak için nasıl bir pc yada varsa notebook gerekir aklım almıyo Türkiyede bu pc'yi alabilecek sayılı kişi vardır yine olan bizlere oldu bakıp bakıp iç çekicez heralde.. adam gibi oynamaktan kastın full ayarlarda hd kalitesinde 16xAA gibi ne varsa sonuna kadar açarak oynamaksa bu pc'yi alabilecek kişi sayısı sandığın kadar az değildir. yaklaşık 5000 liraya toplanabilir sanırım böyle bir şey. 4x ati cf falan gerekir muhtemelen bunların oc yapılması su soğutması da işin içine girince daha da artabilir fiyat. ama neticede cebi her para göreninin araba satın aldığı ülkemizde alım gücü açısından çok sıkıntı yaratmaz.

crysky

baaa

yarışçı

grafikler şahane senaryo kötü fragmandan belli oyunun ruhsuz olduğu ha tabiki kurup oynayacam çünkü o grafikleri görmem lazım ama ne biliyim babasını da sevmezdim zaten

serkan94

orcnd Nickli Üyeden Alıntı vurduğumuz insanlar kim peki ? C.E.L.L askerleri.

ExCeLLeNT

Uzaylılar heryere bulaşmış acep Türkiye ne durumda

Daha fazla yorum (9 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.