Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Diji Hukuk – Bölüm 14

    Geçtiğimiz hafta 13. bölümünü yayımladığımız ve oldukça ilgi gören Diji Hukuk adlı programımızın 14. bölümüyle karşınızdayız.

    Diji Hukuk‘un bu bölümünde sizlerle ağırlıklı olarak dünyadan Bilişim Hukuku haberlerini paylaşacağız ve bu haberleri Türk hukuku açısından değerlendireceğiz.

    Reklam
    Reklam

    #video_6650#

    14. Bölüm İçeriği

    • Verizon ve Time Warner yakında uygulanacak Telif Uyarı Sistemi için planlarını açıkladıklar
    • Uluslararası hacker grubu Anonymous tarafından, Gazze’deki saldırılar sebebiyle İsrail sitelerine saldırı

    Biz Kimiz?:

    Reklam
    Reklam

    İrem Laçin: Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun, fakülte yıllarında Bilişim Hukuku ile tanışıp kaynaşmış avukat, neşeli insan.

    iremlacin@gmail.com
    www.twitter.com/irotu

    Şebnem Ahi: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun, İstanbul Barosu üyesi Bilişim Avukatı. Kolaj ruhlu insan.

    Reklam
    Reklam

    sebnem@hukukcu.com
    www.twitter.com/sebnemahi

    :: 14. Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bu yasaklara karşı aslında iş sivil toplum kuruluşlarına düşüyor fakat sermayenin desteği olmadığı ve halk yeterince bilinçlenmediği için sürekli karşımıza çıkıyor.

    2. SDN Okuru

      Bu uyarı sistemi bize de geliyormuş diye duyduk

      Yine bu hafta içerikler süper, takipteyiz.

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap