İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Dizüstünde TV Keyfi

Özellikle dizüstü bilgisayarlar için iyi bir TV kartı çözümü olan Volar Go sayesinde kullanıcılar Analog TV izleyebiliyor, radyo dinleyebiliyor ve görüntü kaydedebiliyor. Üstelik Windows 7 desteğiyle.

SDN Yazarı

okunma

Dizüstünde TV Keyfi

Özellikle dizüstü bilgisayarlar için iyi bir TV kartı çözümü olan Volar Go sayesinde kullanıcılar Analog TV izleyebiliyor, radyo dinleyebiliyor ve görüntü kaydedebiliyor. Üstelik Windows 7 desteğiyle.

AVerTV Volar Go ile TV izlemenin yanı sıra, AVerMedia’nın lisanslı MCE yazılımı sayesinde, H.264 formatında iPod/PSP Video formatına uygun 320×240 çözünürlüğüne kadar kayıt yapılabiliyor. Ürünle beraber gelen S-Video/ Kompozit 2-1 kablosu, DVD/VHS oynatıcı, kamera veya oyun konsolundan görüntü aktarımı sağlıyor ve uzaktan kumandası sayesinde de bilgisayarda TV izlemeyi de çok daha konforlu hale getiriyor.

 

AVerTV Volar Go, uygun fiyatıyla (yaklaşık 99 TL) birçok multimedya ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor.

:: Bilgisayarınızda TV izliyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.