Reklam
    Reklam
    SDNTV

    Doğan Online Nereye Gidiyor?

    Hepsiburada.com, E-kolay, Nesine, Gezisitesi, Hemalhemsat, Bigpara, Mahmure, Azbuz, Gayet.net, Gezikolik, Medyanet, Adnet ve Mediamind… Bu saydığımız markalar, Doğan Online çatısı altında varlığını sürdüren ve milyonlarca kişinin her gün ziyaret ettiği adresler.

    Özel röportajı izleyin

    Reklam
    Reklam

    #video_6202#

    GDOL etkinliğinin mimarlarından biri olan Doğan Online CEO’su Yenal Gökyıldırım ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, şirketin geleceğinden ve ülkemizdeki fırsatlardan bahsettik.

    :: DOL çatısı altındaki markalar için ne düşünüyorsunuz?
    Tıklayın, SDN Forum’da tartışalım.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. rtsbora

      hepsiburada.com’a daha çok ürün inceleme ve yorum okumak için giriyorum. alışveriş yapmıyorum. çünkü müşteri hizmetleri rezalet. telefon sürekli meşgul. mesajlara da çok geç cevap veriliyor. aldığınız üründe sorun çıkarsa yandınız. belki türkiye’nin en büyük online mağazası ancak bu çizgide giderse geleceği hiç parlak değil.

    2. SDN Okuru

      Hepsiburada daha iyi yonetilmeli

    3. SDN Okuru

      Yenal Bey’in onceki isleri iyiymis

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap