Dominations Güncellendi ve Türkçe Oldu!
ShiftDelete.Net‘in de SDN adlı klanının bulunduğu ünlü strateji oyunu Dominations’a büyük güncelleme geldi. Hem yeni özelliklerin hem de yeni dil paketlerinin eklendiği güncelleme, oyuna yeni bir soluk getiriyor.

ShiftDelete.Net‘in de SDN adlı klanının bulunduğu ünlü strateji oyunu Dominations’a büyük güncelleme geldi. Hem yeni özelliklerin hem de yeni dil paketlerinin eklendiği güncelleme, oyuna yeni bir soluk getiriyor.
Rise of Nations oyununun yapımcılarının hazırladığı Dominations, taş çağından uzay çağına kadar kullanıcılara strateji deneyimi sunuyor.
Dominations artık Türkçe!
İtalyanca ve Türkçe dil desteğinin eklendiği Dominations, özellikle artık Türkçe. Oynu oynamak isteyen fakat dil desteği bekleyen kullanıcılar, Dominations oyuncusu artık olabilecekler!

Yeni özellikler!
Türkçe dil desteği ekleyen Dominations, oyuna Osmanlı liderlerinden 1. Süleyman’ı da ekledi. 1. Süleyman, Osmanlı İmparatorluğu’nun onuncu padişahı ve 89. İslam halifesi.

Ayrıca oyunda Leonardo DaVinci, Catherine the Great, King Sejong, Sultan Saladin yani Selahaddin Eyyübi gibi liderlerin özellikleriyle beraber üniversitede kentinizin yeteneklerini geliştirebileceksiniz.
Dünya savaşı ve savaşlarla ilgili listelerde güncellemelere giden oyun, genel hatlarıyla bizlere güncellenmiş bir deneyim sunuyor.
Oyun içerisindeki taktikler arasına Decoy adlı yeni bir taktik daha ekleniyor. Ayrıca oyundaki tanklarınızı da daha fazla geliştirebileceğiz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (13)
nihayet geldi be süper oldu oyun
Good
Cok guzel
sonunda beee
sadece zengin ülkelere dil desteği var. demek ki ekonomimiz coşuyor !!!
Dünya'nın her yerinde tarihi şekillendiren Türkler oyuna eklenmedikçe oyun eksik olacaktır.
Harika bir oyun, sabır ve strateji...
Sonunda beklediğim haber
Pokemon varken bu oyunu kimse oynamaz
Evet muhteşem oldu kesinlikle.