Drive to Survive 3. sezonu ile Netflix’te
Formula 1: Drive to Survive belgeseli dizisi yeni sezonu ile bugün Netflix‘e geldi. 2021 F1 sezonu için günler kala yarış tutkunları keyifli bir sürprizle karşılaştı.
Daha önce duymayanlar için Drive to Survive dizisi Formula 1 tarafından özel olarak yaptırılıyor. Aksiyon dolu Grand Prix maceralarını ve kamera arkası görüntüleri birleştiren seri, ünlü F1 pilotlarının evlerine kadar misafir oluyor.
Projenin ilk sezonunda sekiz takım belgele katılmayı kabul etmişti. Ağırlıklı olarak ise 2018 F1’in finalistleri Ferrari ve Mercedes takımlarına ağırlık gösterilmişti. İkinci sezondaysa on takımı bilinmeyen detaylarıyla izleme şansına sahip olmuştuk. Hatta Niki Lauda’nın ölümü ve F2 sürücüsü Anthoine Hubert’in hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri seyircilere duygusal anlar yaşatmıştı.
F1: Drive to Survive 3. sezonunda izleyicileri neler bekliyor?
2020 F1 sezonu COVID-19 salgını nedeniyle geçmiş yıllara göre daha kısa sürmüştü. Bu yüzden belgeselin hayranları daha az bölüme sahip bir üçüncü sezon bekliyordu. Ancak Drive to Survive yine önceki sezonlarda olduğu gibi 10 yeni bölüm ile karşımıza çıktı. Gelen ilk yorumlara göre prodüksiyon, kalite ve heyecan konusunda hiç ödün vermedi.
Avustralya Grand Prix’inde başlayan macera Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Charles Leclerc, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Pierre Gasly ve Carlos Sainz Jr. gibi ünlü F1 pilotları sevenleriyle buluşuyor. Bir noktada İtalya’ya ulaşan rekabet, Abu Dabi’deki görkemli sezon finali ile son buluyor.
James Gay-Rees ve Paul Martin yapımcılığında hazırlanan Drive to Survive eleştirmenlerden tam puan aldı. Netflix henüz projenin izlenme rakamlarını izleyicilerle paylaşmış değil. Ancak dizinin platformun hizmet verdiği tüm ülkelerde popüler yapımlar arasına girdiği Top 10 listelerinden belli oluyor.
Dünya çapında 200 milyondan fazla aboneye sahip olan Netflix platformu henüz Drive to Survive’ın 4. sezonu için onay vermiş değil. Fakat ilerleyen haftalarda şirket muhtemelen olumlu bir haberle kullanıcılarına duyuru gerçekleştirecek.

Drive to Survive’ın 3. sezonu yayında.
Son olarak 2021 Formula 1 sezonu için dokuz gün kaldığını hatırlatmakta fayda var. Peki ya sizin Drive to Survive ile ilgili düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

1998 yılında İzmir'de doğdu. Çeşitli dergilerde karikatür ve yazıları yayımlandı. Teknoloji sitelerinde ise freelancer olarak editörlük yaptı. Şimdi teknoloji editörlüğüne SDN'de devam ediyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Drive to Survive 3. sezonu ile Netflix’te konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Drive to Survive 3. sezonu ile Netflix’te ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Drive to Survive 3. sezonu ile Netflix’te ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Erdoğan açıkladı: İki hafta kısmi kapanma
- 2
Bu kez Siri açıkladı: İşte Apple etkinliğinin tarihi
- 3
Dünyanın en çok satan spor otomobili belli oldu
- 4
Discord'un yeni kararı iOS cihazları etkiliyor
- 5
1.500-2.500 TL arasında alınabilecek akıllı telefonlar!
- 6
'İngiliz varyantı' yeni araştırma ile aklandı
- 7
Apple, iOS 14.5 Beta 8'i yayınladı
- 8
Redmi'den ilk oyun telefonunun lansmanında sürpriz
- 9
Akıncı 3 yükseklerden uçtu: İşte görüntüler
- 10
Apple, 2021'in ilk etkinliği için tarih verdi
En yeni Videolar
- 1
Enfal Diner'in telefonuna baktık! Sürpriz hediyeli
- 2
9 yıllık Samsung Corby inceleme!
- 3
Windows'lu hava temizleyici Froumann N90SDS inceleme!
- 4
1.500-2.500 TL arasında alınabilecek akıllı telefonlar!
- 5
Parasını hak ediyor mu? Nubia RedMagic TWS inceleme
- 6
Ses çıkarmayan Logitech MK295 inceleme
- 7
Her telefonda internetsiz oynanabilen 5 oyun!
- 8
iPhone 6s'ten iPhone 12 Pro'ya geçince ne oldu?
- 9
İnternetçi abi Taylan Yıldız ile BMW i3s'te sohbet ettik
- 10
Samsung Galaxy S21 Ultra uzun kullanım testi!
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
Asus ROG Phone 5 inceleme
- 2
Samsung M5 ve M7 Akıllı Monitör incelemesi!
- 3
Toplantıların vazgeçilmezi: Poly Studio USB inceleme
- 4
Ultra güçlü Monster Tulpar T5-V21.5 inceleme!
- 5
Kullanımı kolay Arçelik 3D Yazıcı incelemesi
- 6
120 TL’ye kaliteli yoğurt makinesi aldım
- 7
Türkiye'de üretilecek Xiaomi Redmi 9C elimizde!
- 8
Ultra hafif kablosuz kulaklık Logitech G733 inceleme!
- 9
YouTuber'ların sesi Rode Wireless Go II inceleme
- 10
İkisi bir arada Anker Nebula Cosmos Max 4K inceleme!
- 11
3.199 TL’ye satılan 8. nesil iPad inceleme!
- 12
Philips 65PUS8505 4K LED TV inceleme
- 13
Eve giren çıkan belli olacak: Yale Linus Smart Lock
- 14
WebOS işletim sistemli Skytech televizyon
- 15
65 TL'ye Xiaomi'yi geçen akıllı ampul!
saçmalık sezonun en aksiyonlu ve şampiyonun belli olduğu istanbul gp yok
Turkiye GP hiç bir şekilde gösterilmedi şüphesiz 2020 sezonunun en iyi yarışı seçildi lewis hamilton 7.dünya şampiyonluğunu ilan ettti ve bir sürü güzel kareler çıkmışı yarışta netflix çok büyük bir ayıp yaptı bu konuda
İstanbul park yok üzdü:(