Dropbox’tan Yeni Uygulama: Carousel
Tüm hayatınız parmaklarınızın ucunda.
Dropbox tarafından bugün tanıtılan yeni servis ve uygulamaların arasında bulunan Carousel, fotoğraf ve videolarınızın yönetimine yeni bir boyut getirerek ömür boyu sahip olduğunuz tüm anıların bir arada saklanmasını sağlıyor. Dropbox‘un 2012 yılında satın aldığı Snapjoy‘un teknolojisini kullanan Carousel, hem Android hem de iOS telefonlarda kullanılabiliyor.
Telefonunuzun yerleşik fotoğraf albümünde yer alan tüm fotoğrafları bir zaman çizelgesi üzerinde saklayan Carousel, Dropbox’ın deyimiyle “tüm anılarınız için tek bir alan” sağlıyor. Albümde yer alan fotoğraflar elbette Dropbox üzerinde saklanıyor. Fotoğrafların paylaşımını da kolaylaştıran uygulama, örneğin bir 2013 yılının fotoğraflarını toplu olarak bir bağlantınıza e-posta ile göndermeyi mümkün kılıyor.
Google ve Facebook gibi devlerin ardından, Dropbox’ın da fotoğraf paylaşım alanına yatırım yapması, geleceğin dijital platformlar için ana gelir kapısının fotoğraflarda gizli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Uygulamayı indirmek için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.
:: Carousel uygulamasını denediniz mi?

ShiftDelete.Net'in ilk günlerinden itibaren ekibin bir parçası olan Erhan, uzun bir süre metin yazarı olarak içerik deneyimini zenginleştirdikten sonra tekrar yuvaya döndü.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Dropbox’tan Yeni Uygulama: Carousel konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Dropbox’tan Yeni Uygulama: Carousel ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Dropbox’tan Yeni Uygulama: Carousel ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
5 yorum - “Dropbox’tan Yeni Uygulama: Carousel”
Google+’da bu özellik var evet. Ancak orjinal hali ile yedeklerseniz google kota’nızdan yemekte. Eğer 3 Megapixel ile upload etme seçeneği işaretlerseniz sınırsız oluyor. Bilginize.
zaten google bunu yapıyordu hemen laf atmayın
androiddde her zaman entegrasyon olur zaten. android için gereksiz.
Apple da iphoto var zaten. İkinci parti uygulamalar her zaman Android için yapılır zaten.
Google+ ta bu özellik zaten var. Geç kaldilar