Oyun

    Skyrim’deki 13 yıllık gizem çözüldü!

    The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir easter egg bulundu. 13 yıl önce çıkan oyun, ilginç bir düşman anatomisine sahip.

    The Elder Scrolls serisinin ikonik oyunlarından biri olan Skyrim, ortaya çıkan yeni easter egg’leriyle oyuncularda merak uyandırmaya devam ediyor. Bir oyuncu, 13 yıl önce çıkmış Skyrim’de gizemli özelliği keşfederek sosyal medyada gündem oldu.

    İlk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen Skyrim, bir düşmanın anatomisiyle yeniden gündemde. Oyunu yıllardır oynadığını ifade eden bir Reddit kullanıcısı, Forsworn Briarheart karakterlerinin kalbini çalabileceğini fark etti. Briarheart’a gücünü veren kalbi çalarak kolayca alt edebileceğini söyledi.

    Bilmeyenler için Forsworn Briarhearts; anatomi açısından oyundaki en farklı düşmanlardan biri. Normal kalpler yerine büyülü “Briar Kalbine” sahip olan bu düşmanlar, gelişmiş güç ve duyulara sahip. Ancak düşmanın karakterini çalmak ise büyülü özellikleri oyuncuya kazandırıyor.

    Skyrim’de Forsworn Briarhearts ile savaşmak oldukça zor. Briarhearts’ın gelişmiş algılama özelliğinin büyülü kalbinden kaynaklandığı biliniyor. Ancak bu kalbi çalarak savaştan galip çıkabiliyorsunuz.

    Elder Scrolls serisi önümüzdeki yıllarda yeni oyunla genişleyecek. Bethesda’nın E3 2018’de The Elder Scrolls 6’yı duyurmasının üzerinden yaklaşık altı yıl geçti. Bu süreç içerisinde ise tanıtım fragmanı haricinde, yeni oyundan ayrıntılar gelmedi. Ancak Elder Scrolls 6’nın geçtiğimiz yıl geliştirme aşamasına girdiğini belirtelim.

    Skyrim Anniversary Edition

    Bethesda henüz oyunun Tamriel’in hangi bölgesinde geçeceğini, hikayenin neleri içereceğini ve çıkış tarihini paylaşmadı.

    Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    32 Yorum

    1. Anonim

      en az 8 senedir biliyorum bunu, sır demişler bir de

      1. Anonim

        50 yıldır bilinen bir şey bu ne gizemi

    2. Doğan

      Zaten bilinen birşeydi

      1. Emre

        Shift deletede bu paylaşımı yapan cahil arkadaşa bir real life shift delete lazım:)

    3. Alduin

      Hiçbir şey anlamadım.

    4. DovahkiiN

      Ezelden beridir biliyoruz bunu sır bu mu yani?😂

    5. Anonim

      Yeni değil ki bu, 7 sene önce falan biliyordum ben. Bir videoda izlemiştim.

    6. Anonim

      Bu zaten bilinen bir şey niye yalan haber yapıyorsunuz?

    7. İbrahim

      Bir o kadardır da ben biliyorum

    8. Batuhan

      Sır değil bu zaten bilinen birşey 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

    9. Anonim

      Oyunu 2014 yılında oynamaya başladım, o zamandan beri biliyorum bunu. İnternette araştırma yapın daha ilk çıktı zamanlarda biliniyordu bu olay. Şimdi yeni birşeymiş gibi milletin önüne servis etmeyin.

    10. Anonim

      Bende uzun yıllardır biliyorum yeni birşey değil ki bu

    11. Anonim

      Averaj bir skyrim oyuncusu bunu bilir ki

    12. Cüneyt

      Gerçekten mi ! 13 yıldan beri hemen her oyuncunun bildigi ve yaptığı seyi yeniden mi keşfetmiş

    13. Piyade

      13 yıldır biliyorum bunu yeni mi farketmiş

    14. Sıradan birisi

      Bir görevde zaten bu kalpleri çalmanı istiyor adamlar oyuna görevini koymuş ne easter eggi

    15. onbir

      skyrimde biraz vakit gecirmisseniz bunu biliyosunuzdur zaten

    16. Anonim

      Tıklanma için sacmalamak bunun gizem olduğuna sizi kim ikna etti

    17. Grisakal

      Oyunun ilk senelerinden beri bilindik bişe bu yuh yani sır yazmışlar bide

    18. Anonim

      Kardeşim bunun nesi sır Allah aşkına bu 10 yıldır bilindik bir şey bu

    19. AntiCringeOperative

      Vay anasını. Dur ben de bir sır vereyim Skyrim hakkında. Bilgisayar sürümünde W tuşuna basınca yürüyorsun! BİLMİYORDUNUZ DEĞİL Mİ? Artık biliyorsunuz.

    20. Okay

      Haber yapacakken bari az bilinen bir easter eggi yeni bulunmuş gibi yedirmeye çalışın

    21. Ebony Warrior

      Yeterli sneak becerisine sahip olup briarhearta pickpocket yapan herkes bunu bilir zaten. Olayın “easter egg” ile alakası bile yok. Oyunun başlarında bu düşmanı kesmekte zorlanmak normal ama bir süre sonra tek atabiliyorsunuz fazla grind yapmadan. Alın size etkileşim…

    22. Sakkara

      Yakışıyor mu size böyle herkesin bildiği bir şeyi yeni bir şeymiş gibi clickbait olarak paylaşmak? Yazıklar olsun kalite yerlerde

    23. Anonim

      Bu gizem falan değil.

    24. Anonim

      Dislike atabiliyor muyuz habere

    25. Anonim

      Boş haber yapma kardeşim.

    Diğer yorumları gör (31) Yorum Yap

    Yorum Yaz