İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

En Hızlı Android Tarayıcısı Hangisi?

Akıllı telefon pazarının yükselen değeri Android, özellikle son sürümü Android 2.2 Froyo ile kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor ve pazar payını artırmaya devam ediyor.

Shiftdelete.net

okunma

Android robot (Görsel: Yuri Samoilov, CC BY 3.0, Wikimedia Commons)

Akıllı telefon pazarının yükselen değeri Android, özellikle son sürümü Android 2.2 Froyo ile kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor ve pazar payını artırmaya devam ediyor. (iPhone’a Firefox Yok)

Hız açısından kullanıcılarını tatmin eden Android 2.2 için standart web tarayıcısının dışında birçok farklı tarayıcıyı da kullanabiliyor.

Skyfire, Opera, Dolphin HD ve Fennec Alpha’nın aralarında bulunduğu tarayıcılar arasından hangisinin daha hızlı olduğu konusunda yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar doğurdu.

 

Yapılan testlerde Fennec Alpha önde görülüyor

 

Fennec Alpha ve Diğerleri

Görülen o ki, Android’in kendi tarayıcısı diğer üçüncü parti tarayıcılara göre genel olarak ortalama bir performans veriyor. Skyfire ve Opera Mini ise rakiplerinden önde yer alıyor.

Öte yandan Mozilla’nın geliştirdiği Fennec’in Alpha sürümünün performansının da henüz çok da iyi olmadığı görülebiliyor.

Fennec tam sürüme geçince nasıl bir performans göstereceği artık daha bir merak edilirken, diğer tarayıcıların da ona yetişmek için çalışması gerektiği ortaya çıkıyor.

:: Android’de hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (12)

SDN Okuru

Usteki tabloya gore skyfire cok daha iyi bir performansta

SDN Okuru

Haber düzeltildi demişiniz de iyice karman çorman olmuş.

Ordo ab chaO

Haberdeki hata düzeltildi.

SDN Okuru

Hocam average load time ın daha yüksek olması kötü bir şey değil midir?

SDN Okuru

puanı daha az olan daha iyi değil mi bu grafikte. çünkü ortalama yükleme zamanı diyor.

SDN Okuru

Grafik ile açıklamalar arasında bir çelişki var. Grafikte "Average Load Time" ı gösteriyor. Yani ortalama sayfayı açma süresi. Buna göre, Fennec Alpha, sayfaları en geç açan tarayıcı. Fakat haberde Fennec Alpha'nın grafiğe göre en hızlı tarayıcı olduğu söyleniyor.

SDN Okuru

sizden nasıl yazar oluyor anlamıyorum. eline klavye alan site açmış. o veriler yüklenme süresi. yani en yüksek değer en kötü olanı gösteriyor. Siz gitmişsiniz en kötü olan Fennec'e en iyi demişsiniz.

SDN Okuru

Bir yanlışkık olmasın sakın. Fennec burada en kötü tarayıcı olarak gözüküyor!!!

SDN Okuru

Öte yandan Mozilla'nın geliştirdiği Fennec'in Alpha sürümünün performansının da çok iyi olduğu gözlerden kaçmıyor. En kötüsü değil mi ?

SDN Okuru

Sonuçlar saniye cinsinden olduğu için fennec alpha son sırada olmuyor mu?

Daha fazla yorum (2 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam