İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

İkonik oyun serisi Epic Games Store’da ücretsiz oldu!

Epic Games Store ücretsiz oyunlar (14-21 Kasım). Bu hafta oyunculara iki yapım birden sunulacak. İşte detaylar.

Ömer Dursun

okunma

İkonik oyun serisi Epic Games Store’da ücretsiz oldu!

Epic Games Store, her hafta oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta oyuncuları aksiyon ve bulmaca türünden iki yapım bekliyor. İşte 14-21 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden sunulacak ücretsiz oyunlar.

Epic Games Store ücretsiz oyunlar (14-21 Kasım)

Epic Games Store, 14 Kasım itibariyle Castlevania serisinin kökenlerine yolculuk yapacak. Buna göre Castlevania Anniversary Collection ücretsiz olarak sunulacak. Koleksiyon, 1986’dan 1994’e kadar olan dönemi kapsayan oyunlarla; Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse ve Super Castlevania IV gibi yapımları içeriyor.

Bulmacaseverler için Snakebird Complete ücretsiz olarak erişime açılacak. Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan oyun, 120’den fazla zorlu bulmacayla oyuncuların zekasını sınayacak. Snakebird Complete, hem Windows hem de macOS’a sunuluyor.

Castlevania Anniversary Collection ile sunulacak yapımlar şu şekilde:

  • Castlevania
  • Castlevania II Simon’s Quest
  • Castlevania III Dracula’s Curse
  • Super Castlevania IV
  • Castlevania The Adventure
  • Castlevania II Belmont’s Revenge
  • Castlevania Bloodlines
  • Kid Dracula

Castlevania Anniversary Collection 10,49 dolar, Snakebird Complete 115 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Retro oyunlara ve bulmacalara ilgi duyan oyuncular bu fırsatı kaçırmamalı. Bu oyunlar 21 Kasım’a kadar Epic Games Store’da erişilebilir olacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu haftanın oyunlarıyla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

BHÇ

Saçma sapan oyunlar bedava yapmayın yeter

EPİC GAMES CEO

Tamam kardeşim özür dileriz, daha iyi oyunlar vereceğimize dair söz veriyoruz.

Ebonivon

O.Ç çok gül düm🤣

Apple Ceo Stivi

Veremez AppStore den fortniteyi sildik çöpe attık çöp kutusunu boşalt dedik zaa

Yunus Emre

2 oyunuda aldım

Furkan

artık bildirimleri engelliyoruz

Umut

Satışta bile görünmüyor

Mustafa

Epiçin ana sayfanın alt kısımda(MOBIL)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam