İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

ESO 1 Milyon Dolar Kazandırdı

Geçtiğimiz Aralık ayında ZeniMax Online #MillionReasonsToPlay etkinliği adı altında rastgele bir oyuncuya 1 milyon dolar vereceğini duyurmuştu. 1 milyon dolar değerindeki ödülü 30 yaşındaki Ryan Rager kazandı.

Fatih Koç

okunma

ESO 1 Milyon Dolar Kazandırdı

Geçtiğimiz Aralık ayında ZeniMax Online #MillionReasonsToPlay etkinliği adı altında rastgele bir oyuncuya 1 milyon dolar vereceğini duyurmuştu. 1 milyon dolar değerindeki ödülü 30 yaşındaki Ryan Rager kazandı.

#MillionReasonsToPlay etkinliği ile herkesi oyuna kilitleyen ZeniMax, katılım için tek şartın aktif bir oyuncu olmak olduğunu söylemişti. Oyuncular katılım formunu doldurup oyuna giriş yaparak otomatik olarak etkinliğe katıldı.

Akıllı evlere ses sistemi kuran bir şirkette teknik eleman olan Ryan Rager, The Elder Scrolls Online’da Dark Elf Dragonknight oynuyor. Henüz geçtiğimiz Kasım ayında Xbox One satın alan Ryan’ın satın aldığı ilk oyun The Elder Scrolls Online olmuş.

16-03/06/the-elder-scrolls-online-ryan-rager.jpg

The Elder Scrolls Online’ı oynamasındaki en büyük sebebin ise açık dünyası olduğunu söylüyor. Oyuncuların istedikleri yolu seçebilmeleri ve son derece özgür olmalarını oyun hakkında en sevdiği olay.

Her fırsatta The Elder Scrolls Online oynayan Ryan Rager kazandığı ödül ile 4 yıllık nişanlısı ile evlenip Xbox One’ı için yeni bir televizyon almayı planlıyor.

::1 milyon dolar kazansaydınız neler yapardınız?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

Hayırlı olsun iyi para

SDN Okuru

Hiç olmazsa yine bilgisayarlar, ses sistemleri ile ilgilinen bilgi işlem tarafında olan bir teknisyene gittiğine sevindim. Belki de oyunu yapanlar ayarlamıştır bilinemez. Ama evleneceğine sevindim.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.