İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Fable III, PC’de Bir Harika

Fable III, PC’ye olabilecek en iyi grafiklerle geliyor. Lionhead’den gelen haberlere göre, yapım şu an muazzam bir kaliteye yaklaştı. Fable III Çok Şık! Xbox 360’dan sonra, büyük bir beklentiye cevap verilerek bilgisayara port edilen Fable III hakkında gelen açıklamalar ümit verici.

Burçin Aygün

okunma

Fable III, PC’de Bir Harika

Fable III, PC’ye olabilecek en iyi grafiklerle geliyor. Lionhead’den gelen haberlere göre, yapım şu an muazzam bir kaliteye yaklaştı.

Fable III Çok Şık!

Xbox 360’dan sonra, büyük bir beklentiye cevap verilerek bilgisayara port edilen Fable III hakkında gelen açıklamalar ümit verici. Beefjack adlı siteye konuşan yetkili Don Williamson’a göre, yapım hiç olmadığı kadar yüksek bir çözünürlüğe kavuştu.

Bunun yanı sıra grafik anlamında inanılmaz bir gelişme yaşayan Fable III’ün “texture pool”u (doku seçenekleri) arttı, “draw distance” (grafiklerin işleneceği azami uzaklık) ve “shadow resolution” (gölge çözünürlüğü) gibi öğeleri de hiç olmadığı kadar iyi bir düzeye geldi.

Sıradan bir “port”tan çok daha ötesi olacak gibi görünen Fable III, önümüzdeki ay içerisinde PC kullanıcılarının da beğenisine sunulmuş olacak.

:: Fable serisi ilginizi çekiyor mu?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

çok iyimiş o zaman :D

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.