Reklam
    Reklam
    Mobil

    Facebook Başkasından mı Çalacak?

    Facebook, akıllı telefonların kamerasını kullanarak kısa süreli video kaydetmek ve bu videodaki en iyi kareyi yakalamanın yanı sıra, o andaki kişileri, yerleri ve firmaları otomatik etiketleyerek paylaştırmayı hedefliyor.

    Bu özelliğin patenti için mücadele eden firmanın bazı sorunları var. Bunlar arasında, söz konusu özelliğin bazı akıllı telefonların (HTC Zoe gibi) kamera yeteneklerinde bulunması ve Facebook‘un bu özellik için patent başvurusunda bulunduğu dönemlerde, bazı girişimlerin bu amaca yönelik olarak benzer çalışmalar yapması var.

    Reklam
    Reklam

    Kullanıcılara gelmesi, uzun sürmeyecek

    Yasal süreçler tamamlandığında veya bu amaca hizmet eden diğer girişimlerle anlaşma sağlandığında Facebook, bir şekilde bu özelliği kullanıcılara sunacak gibi görünüyor.

    #video_2618#

    Reklam
    Reklam

    Söz konusu yeniliğin ne olduğunu daha iyi anlamak için, benzer hizmeti sunan HTC‘nin kamera özelliklerine buraya bakabilirsiniz.

    :: Facebook’un bu özelliğini nasıl buluyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    6 Yorum

    1. SDN Okuru

      Karşısında Nokia var bu biraz zor

    2. SDN Okuru

      keşke mark biraz bunlarla uğraşacağına gidip çoluk çocuğa karışsa 🙂

    3. drjacob

      İşi zor ancak olursa iyi olur

    4. Enisor

      hayırlısı diyelim ama zor bence olması

    5. SDN Okuru

      Facebook’ta google gibi bilgilerimizi satıyor yyerindibine girsin

    6. SDN Okuru

      Facebook’ta google gibi bilgilerimizi satıyor yyerindibine girsin

    Diğer yorumları gör (5) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap