Reklam
    Reklam
    Sosyal Medya

    Facebook Messenger Rekor Kırdı

    Facebook bir gururu daha yaşıyor. Facebook ekosisteminin önemli ayaklarından birini oluşturan Messenger uygulaması aylık 1 milyar aktif kullanıcıya ulaştı.

    Facebook resmi site aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak tüm Messenger kullanıcılarına teşekkür etti. Messenger’ın son olarak nisan ayında 900 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu bilgisi verildi. Bu rakam ocak ayında ise 800 milyon olarak açıklandı. 

    Reklam
    Reklam

    Uygulama, üç aylık zaman diliminde 100 milyon kullanıcıya daha sahip olarak önemli bir başarının altına imza attı.

    En popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Messenger, 2011 yılında mobil ekosisteme adımını attı.

    Reklam
    Reklam

    Geçen yıldan bu yana bağımsız bir uygulama

    Haziran 2015’te 1 milyar indirme sayısına ulaşan uygulama, yine geçen yıl aynı dönem Facebook’tan ayrılarak tamamen bağımsız bir platform haline geldi.

    Geçen yıldan bu yana kullanıcıların Messenger servisinden yararlanabilmesi için Facebook hesabı açma zorunluluğu ortadan kaldırıldı.

    Messenger halihazırda mesajlaşma hizmetinin yanında sesli ve görüntülü arama hizmeti de sunuyor.

    Reklam
    Reklam

    ::Messenger uygulamasını hangi sıklıkta kullanıyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. SDN Okuru

      SMS özelliği geldikten sonra kullanmaya başladım. Fakat daha çok geliştirilmesi gerekiyor.

    2. SDN Okuru

      Çok sık kullanıyoruz mustafa beycigim 😀

    3. SDN Okuru

      Facebook mecburen indirtmese asla yüklemem. Zira hiç kullanmıyorum. Fakat mecburen kullandırtıyor. Binaenaleyh vatsap daha çok kullanıyorum.

    4. SDN Okuru

      Zorunlu olduğu için bu kadar indirilme oranı var

    5. SDN Okuru

      Messenger'ın Facebook'tan bağımsız olduğu söylenmiş fakat Facebook, Messenger'a bağımlı gözüküyor.

    6. SDN Okuru

      Facebok Messenger i zorla indirtiyor bununla ilgili haberde çıkmıştı

    7. SDN Okuru

      Kendini zorla kurduruyor ve çok fazla arka planda güç harcıyor. WhatsApp da bunlarınken neden böyle dayatıyorlar ilginç. Mobil uygulama içinden mesajlaşalım işte

    8. SDN Okuru

      zorla kurdurtuyor. facebook ve messenger uygulamaları çok fazla güç harcıyor ikisini de kullanmıyorum.

    9. SDN Okuru

      WhatsApp ı bu işde 1 numara olsa da onun da sahibi face

    10. SDN Okuru

      nasıl olmasin
      android ceptelden mesaj yazacagin zaman seni facebook mesenger e yönlendiriyor

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap