Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Fenerbahçe’nin taraftar tokeni için beklenen haber geldi!

    Fenerbahçe Spor Kulübü, kendi taraftar tokenini piyasaya sürmek için anlaşma sağladı. İş birliğinin detayları ortaya çıktı.
    fenerbahçe taraftar token

    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde kulübün kripto para dünyasına gireceğini açıklamıştı. Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Başkan, taraftar tokeni projesini 10 gün içinde başlatacaklarını müjdelemişti. Şimdi bu konuda ilk ayrıntılar ortaya çıktı.

    Başkan Ali Koç ilk açıklamalarında, Süper Lig‘de birçok kulübün kendi kripto para stratejilerini, yol haritalarını ve iş birliklerini açıkladığını belirtmiş; Fenerbahçe olarak sessiz kaldıklarını eklemişti. Şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışından 10 ayrı firmayla bu konuyu değerlendirdiklerini söyleyen Koç, cazip bir teklif aldıklarını da konuşmasında geçirmişti. Gelen bilgilere göre kulüp, yüksek bir meblağ karşılığında bir kripto para borsası ile anlaşmaya vardı.

    Reklam
    Reklam

    Fenerbahçe, Paribu ile 200 milyon TL’ye anlaştı

    Ajansspor’dan Ceyhun Kuburlu’nun özel haberine göre Fenerbahçe, taraftar token projesi için Paribu ile yıllık 200 milyon TL karşılığında anlaşma sağladı. Ancak daha önce kulübün, Bitçi’nin 400 milyon TL‘lik teklifini reddettiği söyleniyor. Aradaki iki katlık bu farka rağmen neden böyle bir karar alındığı ise merak konusu oldu.

    Öte yandan şu an için konuya ilişkin resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama gelmiş değil. Ancak yine de gün içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü ya da Paribu şirketinden, iddia edilen iş birliği hakkında bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap