Firefox 7 İndirilebilir Durumda
Dünyanın en başarılı internet tarayıcılarından biri olarak kabul edilen Mozilla Firefox’un yeni sürümü Firefox 7, bugün itibari ile kullanıcılarla buluştu.

Dünyanın en başarılı internet tarayıcılarından biri olarak kabul edilen Mozilla Firefox’un yeni sürümü Firefox 7, bugün itibari ile kullanıcılarla buluştu. Peki resmi olarak henüz duyurulmayan bu yeni Firefox, ne tür yenilikler içeriyor?

Öncelikle, tarayıcının kullandığı bellek miktarının inanılmaz bir oranda azaltıldığı belirtiliyor. Windows işletim sistemi kullanan sistemlerde, yeni bir “rendering” teknolojisi sayesinde, gözle görülür bir performans artışı olacağı, Firefox Sync sayesinde, sık kullanılanlar ile kayıtlı şifrelerin değişikliklerinin saniyeler içerisinde gerçekleşeceği de söylenenler arasında.
Ayrıca Mozilla çalışanları, tarayıcıya eklenen yeni bir sistem sayesinde, kullanıcıların performans raporlarını Mozilla’ya gönderebileceklerini ve bu sayede Firefox’un yeni sürümlerinin geliştirilmesinin kolaylaşacağını umuyorlar.
İndir: Fireofx 7 Windows
İndir: Firefox 7 Mac
İndir: Firefox 7 Linux
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (25)
İyicene gözümden düştü artık firefox bu kadar takılan bir tarayıcı görmedim 1-2 saniyelik takılmalar çok çok fazla chrome 1 numara şuan bence
bide şu google tolbara çözüm bulsalar onsuz olmuyor.
bu FF de Microsoft gibi çok hızlı vs. çıkartıyor
Ama baklava sizin eve gidiyormuş
Oy oy oy burda biri Explorer'a efsane mi demiş? Ben bu kadar saçma sapan bi tarayıcı görmedim.Sıralama Şudur. 1.Firefox 2.Chrome 3.Opera 4.Safari 5.I.Exporer Tasarımlarımda beni bu kadar uğraştıran hiç bir tarayıcı yok. Adam kendi kafasına gidiyor sürekli.Firefox adam gibi yorumlar, son güncellemeleriyle tüm dilleri temiz okur.Explorer kafasının dikine gider.Hadi sadece firefox farklı yorumluyo desek chrome ve diğer tarayıcılarda aynı düzende gidiyor.Bunları geçtim o kadar ağır o kadar ağır ki acmaya üşeniyorum.Komple silin exploreri takozdan başka bişey değil.
Beta, 8'e yükselmedi. Gece itibari ile yada en geç yarın güncellemeye düşebilir kanısındayım. Bu arada Beta hakkını veriyor denemenizi tavsiye ederim.
Max2Life Nickli Üyeden Alıntı Ben ilk günününden bu yana kullanıyorum. Tabi çevremdekileri kullanmaya teşvik ettim Asıl Efsaneyi bak Firefox yazıyor. Hemde sürekli güncellenen EFSANE İyide banane ?
TaGaLoG Nickli Üyeden Alıntı O senin tercihin bundan 7-8 yıl önce kaç kişi mozillayı biliyordu da kullanıyordu ? Her ne olursa olsun O bir Efsane Ben ilk günününden bu yana kullanıyorum. Tabi çevremdekileri kullanmaya teşvik ettim Asıl Efsaneyi bak Firefox yazıyor. Hemde sürekli güncellenen EFSANE
Max2Life Nickli Üyeden Alıntı İE kıç..nı yırtsa onu kullanmam ;) İlk gününden bu yana varsa yoksa Firefox. Alternatifine elim kaymaz O senin tercihin bundan 7-8 yıl önce kaç kişi mozillayı biliyordu da kullanıyordu ? Her ne olursa olsun O bir Efsane
TaGaLoG Nickli Üyeden Alıntı Keşke explorer de böyle olsa onuda kullanırız elbet Adamlar son 2 ayda ha babam sürüm yükseltiyorlar helal olsun.. İE kıç..nı yırtsa onu kullanmam ;) İlk gününden bu yana varsa yoksa Firefox. Alternatifine elim kaymaz