Firefox ve Chrome, IE’den Daha Sorunlu!
Internet Explorer ekibinin başındaki isim Dean Hachamovitch, tarayıcı dünyasının popüler isimleriyle ilgili ilginç tespitler elde ettiklerini açıkladı. Dean Hachamovitch’e göre Mozilla‘nın Firefox‘u ve Google Chrome internet tarayıcıları, IE’nin uzun süredir bilinen açıklarına oranla daha fazla açığa sahip olduklarını ve bu açıkların düzeltilmediğini savundu.
Reklam
Reklam
IE 9 ile ilgili çalışmalarını sürdüren ekip, en güvenli tarayıcıyı ortaya sunmak için çalıştıklarını ve diğer tarayıcıların bug ekiplerinin sıkı çalışmasına rağmen, açıkların kapatılmasıyla ilgili sorunlar yaşadığını da sözlerine ekledi.

Yorumunuz gönderildi,
onaylandıktan sonra yayımlanacak.
Bıraksınlar bu işleri, W3 standartlarına uymayan ve açıklarından dolayı şu ana kadar son kullanıcıya en büyük zararı veren tarayıcı IE değil mi?
buna kim inanır? Kadir İnanır.