Flash 10.1, Batarya Canavarı mı?
Bilindiği üzere Apple, ürünlerinde Flash desteğini reddetmişti. Bu kararına gerekçe olarak da, Flash’ın çok fazla şarj tüketmesini göstermişti.

Bilindiği üzere Apple, ürünlerinde Flash desteğini reddetmişti. Bu kararına gerekçe olarak da, Flash’ın çok fazla şarj tüketmesini göstermişti. Google’ın Android’li Nexus One’ında, Flash 10.1 denendi!

Techradar’ın haberine göre, çok fazla pil tükettiği tahmin edilen yazılımın, iddiaların aksine bataryanın enerji seviyesini hızla tüketmediği ortaya çıktı. YouTube’dan 17 dakikalık izlenen bir videonun sonunda şarj yalnızca %6 seviyesinde azaldı. Dolayısıyla yaklaşık 3 saatlik bir film bile, mevcut pil durumu ile izlenebilir.
:: Sizce Apple’ın Flash desteğini reddetmesinin başka nedeni var mı?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (1)
İyi de iPhone video oynatım süresi kağıt üzerinde 10 saate kadar diyor apple. Flash destekli videolar 3 saatte şarj bitirecekse cidden çok fazla şarj tüketiyor demektir.