İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

For Honor oynadık! Kılıç, kalkan, şeref!

For Honor ilk bakış videosu ile karşınızdayız. 26 Ocak günü 16:00’da açılan For Honor betasına anında giriş yaptık ve sizler için Ubisoft’un yeni oyununu denedik. For Honor kapalı beta inceleme For Honor, sizi geçmişte yaşanan büyük çarpışmalara götürmeyi amaçlıyor.

Emin Çıtak

okunma

For Honor oynadık! Kılıç, kalkan, şeref!

For Honor ilk bakış videosu ile karşınızdayız. 26 Ocak günü 16:00’da açılan For Honor betasına anında giriş yaptık ve sizler için Ubisoft’un yeni oyununu denedik.

For Honor kapalı beta inceleme

For Honor, sizi geçmişte yaşanan büyük çarpışmalara götürmeyi amaçlıyor. Farklı oyun modlarının bulunduğu çoklu oyuncu odaklı bir oyun. İleride farklı fraksiyonların gelmesi beklense de şimdilik oyuncular Viking, Samuray ve Şövalye olarak ayrılıyorlar. 

Multiplayer modlarında MOBA esintileri ise hemen fark ediliyor. Bizler bu ilk bakış videomuzda 4v4 üstünlük mücadelesine giriştik. FPS oyunlarında Domination olarak geçen bu oyun modunda, Bölgeleri ele geçirip, aynı zamanda düşman hattını yarmaya çalışıyorsunuz.

O zaman sözü daha fazla uzatmadan sizi, For Honor oynanış videomuz ile baş başa bırakalım.

#video_13900#

:: For Honor betasını oynayacak mısınız?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

ALPLERİMİZ NEREDEDİR KEFERELER?

SDN Okuru

Beklediğim bir oyun fakat ben daha çoklu olmasını beklerdim.Hani BF1 gibi 32v32 tarzı.Kale savunmaları modu daha bir anlam kazanır. Her oyuncuya görevler bildirilebilir.Yani kalenin ne tarafında duracağı hangi bölgeleri savunacağı gibi.. Saldırı yapanların mancınığı, BF de tank-uçak kapar gibi kapmaları.Ama daha önce bu oyunun oynanış videolarını izledim şunu farkettim kılıç kombinasyonu gerçekten çok iyi.

SDN Okuru

Adam sag eli ile bozkurt yapiyor helal olsun

SDN Okuru

Güzel oyun ama grafikler zayıf

SDN Okuru

Güzel oyun, çok güzel inceleme. Keşke Türkçe alt yazısı da olsaydı. Bir ara Dark Souls ile mukayesisini yaparsan sevinirim.

SDN Okuru

thumbail cok klasik olmus ama iyi oyun.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.