Bizim Aziz reyiz Xenforo'yla işbirliği yapmış olabilir! :)Xenforo'ya geçiş yaptığımızdan kaynaklı bir durum olabilir.
Taraftar Anketi
Cevaplar
Bizim oy az olamaz bizim uefa kupamız var !
Ankete bursaspor da eklenmeli bence.
O ankete girebilmek için en on şampiyonluk lazım yeğen, Trabzonspor bile girmeye hak etmiyor aslını sorarsan. Anket dediğin "eşite yakın"lar arasında olmalı. Bu siyasi parti anketine benzemez çünkü. :)Ankete bursaspor da eklenmeli bence.
Bence şampiyonluktan çok taraftar sayısına bakılmalı. Bursa, Konya, Trabzon belirli bir sayının üstünde taraftarı olan takımlar.
Bursa şehiri %90 oranına yakın kendi takımını tutuyordu en son bencede şampiyonluktan ziyade sayı önemli .
Bursayı Bursalılar, Trabzonu da Trabzonlular tutuyor. FB, GS, ve BJK'yı ise Türkiyenin her vilayetinden insan tutuyor, hatta yurt dışından bile... Üç büyüklerin farkı bu. Sayıların falan çok önemi yok, önemli olan bu işte. Taa Hakkariden Edirneye kadar yaşayan bütün insanlar kendi yerel veya yöresel takımı haricinde bu üç büyüklerden de mutlaka birini tutarlar.
Moderatör kardeşlerim az gs li ve fb li banlayın da öne geçelim eğer öyleyse:p
Banlayınca olmuyormuş. Xenforoya geçişte sorun olduğu yazıldı üstte.SONG JOONG KI / 송중기 dedi: ↑Moderatör kardeşlerim az gs li ve fb li banlayın da öne geçelim eğer öyleyse:p
Tamamda hocam eskişehirspor var bursa da olmalı heralde bu açıldıgında bursa şampiyon olmamıştı bence değişmeli 4 büyük harici takım olucaksa bu bursaspor olmalı.Bursayı Bursalılar, Trabzonu da Trabzonlular tutuyor. FB, GS, ve BJK'yı ise Türkiyenin her vilayetinden insan tutuyor, hatta yurt dışından bile... Üç büyüklerin farkı bu. Sayıların falan çok önemi yok, önemli olan bu işte. Taa Hakkariden Edirneye kadar yaşayan bütün insanlar kendi yerel veya yöresel takımı haricinde bu üç büyüklerden de mutlaka birini tutarlar.
Üstte yazanlara itafen yazdım. Bende biliyorum geçiş olayını:)Banlayınca olmuyormuş. Xenforoya geçişte sorun olduğu yazıldı üstte.
Olsun be okinkurt, senin hatırını mı kıracağız yav! :)4 büyük harici takım olucaksa bu bursaspor olmalı.
Beşiktaş :)
Galatasaray ;)Philosophe dedi: ↑Beşiktaş :)
Göztepe...:rolleyes:
An itibariyle FB-GS tam olarak kafa kafaya... 479-479 Bakalım eşitlik kimin aleyhine bozulacak... :)
Fenerbahçe'liyim fakat Çarşı'ya karşı hep sempatim var.:)
Galatasaray forever...
Benim mesajdan sonra durum "Fenerbahçe Forever" olmuş konficim, senin adına üzgünüm! :DConfickerBelasi dedi: ↑Galatasaray forever...
bu saatten sonra değişiklik olmaz fenerliye fener forever galatasaraylıya galatasaray forever...Benim mesajdan sonra durum "Fenerbahçe Forever" olmuş konficim, senin adına üzgünüm! :D
Halkın takımı BEŞİKTAŞ.
TEK YOL BEŞİKTAŞ.
TEK YOL BEŞİKTAŞ.
Beşiktaş
:cool::cool::cool::cool::cool:
TEK YOL BEŞİKTAŞ.
Galatasarayın olduğu yerde gerisi hikaye
Eşitlik var.
Hadi İnşallah seçeneklerden - DİĞER çıkar da o da Başakşehir olur
Aslanım en önden yürüyor yine :sunglasses: