Çok ama çok gizli bilgiler okuduktan sonra forumların adını silin.Kaliteli bir sansür olmuş beğendim.bunları silmem için silahla tehdit edildim :(.[/SPOILER
Söyle Rahatla V.2
Cevaplar
Alıntıyı düzeltebilirsiniz.Çok ama çok gizli bilgiler okuduktan sonra forumların adını silin.
Açık bir şekilde isim vermek galiba yasak. O yüzden sansür atmıştım.Çok ama çok gizli bilgiler okuduktan sonra forumların adını silin.
Hocam sonuçta Türkiye de Arabistan'dan bahsetmemize izin vermiyor (!)Açık bir şekilde isim vermek galiba yasak. O yüzden sansür atmıştım.
Bakmasınlar pls.H-hey dostum modlar önceki halini görebiliyor :/
? her forumun kuralları değişik bize de uygulamak düşer sonuçta onları kabul ederek giriyoruz. :DHocam sonuçta Türkiye de Arabistan'dan bahsetmemize izin vermiyor (!)
Bu forumda orda adı geçen forumları kötüleyenler bile var sadece yazmamızdan birşey olmaz bence.? her forumun kuralları değişik bize de uygulamak düşer sonuçta onları kabul ederek giriyoruz. :D
Foruma daha yeni katıldım. Katılır katılmaz banlanmak istemem. :DBu forumda orda adı geçen forumları kötüleyenler bile var sadece yazmamızdan birşey olmaz bence.
2013 yılında çıkan oyunu "Bönüm bölgösöyöröm köldörör mö? " diyenler var.
Sistemleri kötüdür belki üzmeyelim öyle üyeleri :(2013 yılında çıkan oyunu "Bönüm bölgösöyöröm köldörör mö? " diyenler var.
Benim bilgisayarı da 2013'de aldık. Şimdi 2020'de alınmış bilgisayarın Cyberpunk 2077 kaldırıp kaldırmadığını sorunca saçma olmuyorsa o da saçma olmaz.2013 yılında çıkan oyunu "Bönüm bölgösöyöröm köldörör mö? " diyenler var.
@Servous'ta burdaymış.
İtiraf ediyorum, en sevmediğim şey geceleyin şimşek çakması. Çok korkarım?.
Bende yağmurlu ve şimşekli havada uyumayı seviyorum :/İtiraf ediyorum, en sevmediğim şey geceleyin şimşek çakması. Çok korkarım?.
Bana bir rusça kelime söyleyin. Okuyabiliyorum. Ama anlamını bilmiyorum.
Herhalde uyarı aldırmaya çalışıyon. :DBana bir rusça kelime söyleyin. Okuyabiliyorum. Ama anlamını bilmiyorum.
@XaranX, hayır.
26-) Yazım ve paylaşım dili Türkçedir, forum içerisinde Türkçe yazmanız tavsiye edilir. Sadece Cafe SDN bölümünde İngilizce kullanılabilir diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.@XaranX, hayır.
@XaranX, tamam. Uyarı almaktan korktum?.
@XaranX, ondan da korktum?.
@XaranX, ben de Türkçe'de "layk" attım??.
Mesajın tamamı English olursa issue çıkıyor. Ama Tarzanca-like olursa issue çıkmıyor.Bak şimdi beğendim. Like attım.
? neyseMesajın tamamı English olursa issue çıkıyor. Ama Tarzanca-like olursa issue çıkmıyor.
Kız mı bekliyordun? Erkek atınca üzüldün mü? :D
@Servous'un burada olmasına şaşırdım açıkçası.
Türkiye haritasını ezbere biliyorum?.