Erzurum yerine Undertale mi alsaydım diyorsunuz yoksa Undertale kötü oyunmuş almasaydım keşke mi diyorsunuz? Benim oynamayı sevdiğim bir oyun türü değil ama iki ayrı kişinin oynayışını baştan sona izledim çok zevkliydi. Zevklere göre değişir tabi.Undertale oyununu eğer bilseydim, önceden satın almazdım :(. Parama yazık oldu vallaha.
Bir konu
Cevaplar
Kültüre ait değerler zaten iyi bişey. Sıkıntı oyunun kopyalanıp böyle bir şey yapılması.Kanka bu da yanlış bir düşünce. Bir oyunda kültürlere ait değerler olabilir.
He aynen CS1.6 paketi alırım ben 20 TL ye onu alacağıma Erzurum alırım daha iyi o oyunlarda zaten herkes oynamıştır eski zamanın efsane oyunları yani bir değeri yok şimdiki nesilde.@BeyinBedava cevabı vermiş zaten ama siz bilirsiniz. Hatta şöyle bakalım;
Eğer size göre bu oyun 25TL hak ediyorsa bunlar 100TL'den başlamalı. 20TL üstü oyunların fiyatını siz yuvarlayın.
Zaten yapımcıya lafımız yok...XXXTentacion dedi: ↑Arkadaş adam dememişki Benim oyunum En iyi oyun ve ya Ben Rockstar Games'im falan demedi kendi çapında oyun yapmış sadece Bilmemesi ve ya beceriksizliği normal. Ben beğendim fakat oynamadım sistemim yetmiyor duyduğum şeylere göre söylüyorum.
XXXTentacion dedi: ↑Mario yap gel bekliyorum 1 Ay veriyorum sana.
@XXXTentacion oyun yorumlamak için oyun yapmak gerekmiyor. Ne gibi süreçlerden geçiyor biliyoruz aptal değiliz.XXXTentacion dedi: ↑Mario yap gel bekliyorum 1 Ay veriyorum sana.
Yani neye göre balon diyorsunuz bilmiyorum ama bence çok iyiydi. Neyse konuşmamız gereken oyun o değil şimdi. :dUndertale kötü diyorum. Balon bir oyun. Defalarca bitirdim. Zaten 1.5-2 Saat bile sürmüyor.
Sen Undertale'ı sevmemiş olabilirsin. Ama kendini çok defa kanıtlamış bir oyun.Undertale oyununu eğer bilseydim, önceden satın almazdım :(. Parama yazık oldu vallaha.
Başarılı olmak için öyle dev şirketlere, bütçelere gerek yok. Bunun en iyi örneği Minecraft.
Almadan konuşuyorsun işte. Boşuna ağzını yoruyorsun. E çekemiyorsan senin problemin.XXXTentacion dedi: ↑He aynen CS1.6 paketi alırım ben 20 TL ye onu alacağıma Erzurum alırım daha iyi o oyunlarda zaten herkes oynamıştır eski zamanın efsane oyunları yani bir değeri yok şimdiki nesilde.
Ya nasıl sırf haklı çıkmak koca listenin içinden bir oyun seçtiniz? Ayrıca düşük sistemler için hâlâ mükemmel bir oyun CS1.6. Saçmalıyorsunuz.XXXTentacion dedi: ↑He aynen CS1.6 paketi alırım ben 20 TL ye onu alacağıma Erzurum alırım daha iyi o oyunlarda zaten herkes oynamıştır eski zamanın efsane oyunları yani bir değeri yok şimdiki nesilde.
O zaman oyun ile çebelleşip durursunuz canlı varlık ya? Kardeşim zaten yapımcıya diyorsunuz bunları bu ne biçim mantık?ExpertGamer90 dedi: ↑Zaten yapımcıya lafımız yok...
yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yaparsak türk oyunları bir adım bile ilerlemez
Kaç tane sonu yaptın? Ayrıca 4 saat sürüyor ortalama. Bana göre tek kişinin yaptığı bir oyuna göre şaheser.Undertale kötü diyorum. Balon bir oyun. Defalarca bitirdim. Zaten 1.5-2 Saat bile sürmüyor.
CS 1.6 ya para veren kaç kişi çıkacak burada bekliyorum.Ya nasıl sırf haklı çıkmak için içinden bir oyun seçtiniz? Ayrıca düşük sistemler için hâlâ mükemmel bir oyun CS1.6. Saçmalıyorsunuz.
Ok
Assetleri kopyaladılar, normaldir.O oyunu duymadım daha önce. Yalnız Erzurum oyununda, soğuğu, ayazı güzel yapmışlar. Onu beğendim. İyi simüle etmişler. Ama karakter biraz kötü tasarlanmış lakin FPS modunda ayaklarını, kollarını falan görüyoruz ya, gayet güzel yapmış.
Yapıcı eleştiriyi bu mesajlardan çıkarabilirdik ama ben size sıralayayım;yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yaparsak türk oyunları bir adım bile ilerlemez
Oyunlarınızın kendine has şeyleri olsun, her şeyi hazır satın almayın.
Oyununuza Türk bayrağı ekleyip, oyunuzun kültürüyle alakası olmayan bir bağlama müziği koyup duyguları sömürmeye çalışmayın.
Bize emek verilmemiş oyunla gelmeyin.
İşte aramızdaki gizli ajan Deknopat dan gelmiş (!)Undertale ile ilgili eleştirim burada;
https://www.technopat.net/sosyal/konu/undertale-ve-fanlarinin-yalanlari.1240599/
Oyunun haritası falan dar değil. 2 saate bitirmeniz zaten sıkıntılı. Oynayan normal bir ilerleme ile maksimum %10'unu görüyor. 6-7 tane alternatif son var.Undertale ile ilgili eleştirim burada;
https://www.technopat.net/sosyal/konu/undertale-ve-fanlarinin-yalanlari.1240599/
Aşırı normal. Oyunun 6-7'ye yakın sonu var ve geçtiğin çoğu yere bakmadan ilerliyorsun.2 tane son yaptım.
Bence güzel bir oyun gibi ama daha çok eksiği var giderilmesi lazım zaten onu yazan kişiler internette bedava beyin indir yazan beyin yoksunları
https://www.birgun.net/haber/erzurum-oyununun-yapimcisi-oyun-begenilmeyince-hakaretler-yagdirdi-335408XXXTentacion dedi: ↑Arkadaş adam dememişki Benim oyunum En iyi oyun ve ya Ben Rockstar Games'im falan demedi kendi çapında oyun yapmış sadece Bilmemesi ve ya beceriksizliği normal. Ben beğendim fakat oynamadım sistemim yetmiyor duyduğum şeylere göre söylüyorum.
Hocam DALGA mı geçiyorsunuz?
of of offfffÖmer Faruk BİNGÖL dedi: ↑Bence güzel bir oyun gibi ama daha çok eksiği var giderilmesi lazım zaten onu yazan kişiler internette bedava beyin indir yazan beyin yoksunları
Aman aman evren? Oyunun evreni aşırı büyük. 100'den fazla olasılık var ve sadece bu nötr sonda. Aşırı gizli yerler var. Ama 2 saate bitiriyorsan zaten bakmamışsındır bir yere öylesine yürümüş konuşmaları geçmişsindir. Nötr sonun neredeyse 30 farklı bitişi var.Öyle aman aman bir evreni yok ki. Sonları yapmadım evet.
:DYapımcının ağzından, ben ensestim diyor ya :D.
Cyberpunk'a çöp diyordun, gelmiş Erzurum'u övüyorsun :(
Kim?Overclocked dedi: ↑Cyberpunk'a çöp diyordun, gelmiş Erzurum'u övüyorsun :(
Kısacası balon erzurum kötü bir oyun :SDDSFDSGSDFGH
Bak, olay o değil. Dini ve milli duygular ile insanların duygusunu sömürüyor yapımcı. Zaten yazdığı şeyleri okursan, gayet iyi anlarsın. Allah vs. şeyler geçiyor cümlelerinde. Ve yaptığı önce ki sims benzeri oyunda, s....iyle domates ezmek isteyen bir karakter vardı. Ciddi bu arada, troll değil. Adam ciddi ciddi, böyle bir diyalog eklemiş oyuna.https://forum.shiftdelete.net/konular/erzurum-oyunu-fena-degil.735291/
Sonuna kadar oku kanka.
Benim CP 2077 ile ilgili fikirlerim aylar önce değişti. Oyunu seviyorum yani.
Ben.
Ve yaptığı oyunlar full çalıntı. Kendisi sayesinde, Erzurum'da kuzey ışıkları gördük. Her şeyi hazır bulmuş, kopyala-yapıştır yapmış. Özenilmemiş. Daha basit bir iş yapsın, daha çok özensin. Ya da parası varsa, birilerine yaptırsın.
Kötü oyun, kötüdür. İyi demekle iyi olmaz. Ben oyun oynayarak para kazanan biri değilim, yapıcı eleştiri yapmak zorunda da değilim. Kötü der, geçerim.
Düşüncelerimi yazmışsın direk.
Overclocked dedi: ↑Bak, olay o değil. Dini ve milli duygular ile insanların duygusunu sömürüyor yapımcı. Zaten yazdığı şeyleri okursan, gayet iyi anlarsın. Allah vs. şeyler geçiyor cümlelerinde. Ve yaptığı önce ki sims benzeri oyunda, s....iyle domates ezmek isteyen bir karakter vardı. Ciddi bu arada, troll değil. Adam ciddi ciddi, böyle bir diyalog eklemiş oyuna.
Ve yaptığı oyunlar full çalıntı. Kendisi sayesinde, Erzurum'da kuzey ışıkları gördük. Her şeyi hazır bulmuş, kopyala-yapıştır yapmış. Özenilmemiş. Daha basit bir iş yapsın, daha çok özensin. Ya da parası varsa, birilerine yaptırsın.
Kötü oyun, kötüdür. İyi demekle iyi olmaz. Ben oyun oynayarak para kazanan biri değilim, yapıcı eleştiri yapmak zorunda da değilim. Kötü der, geçerim.
Erzurum çok kötü bir oyun hatta dalga geçilebilecek kadar kötü bir oyun ben bir tüketiciyim ve kötüye kötü deyip dalga geçme hakkımın olduğunu düşünüyorum yerli veya yabancı olması önemli değil yapımcının benim oyunuma kötü diyenler daha iyisini yapsın demesi veya kendi kültürel değerlerimizi ön planda gösterip insanlarımızı sömürmeye çalışması da bu ülkede TOSUN'ların bitmeyeceğini göstermektedir.
Satın mı almış, çalmış mı bilemiyorum ama oyunda grafik anlamında dengesizlikler var. Bir oyunda ki ağaçlara bak, bi de camiye. Farkı göreceksin. Toplama oyun yapılmış gibi.Bana hayatta kalma oyunları, hiç bir zaman güzel gelmemiştir.
Sadece o kar, kış, ayaz atmosferinin güzel yansıtıldığını düşünüyorum ve yöremizle harmanlanması kısmını sevdim.
Hazır assest kullanmış yapımcı lakin bir oyunda model yapan insanlarda vardır yani. Bu yapımcı satın almayı tercih etmiş.
Ağaçlarla ilgili çok fazla 3d model bulabilir internette, cami için düzgün bir şey bulamıyınca kendi yapmıştır. Çaldığını sanmıyorum. Ya bedavadır ya da satın almıştır.Overclocked dedi: ↑Satın mı almış, çalmış mı bilemiyorum ama oyunda grafik anlamında dengesizlikler var. Bir oyunda ki ağaçlara bak, bi de camiye. Farkı göreceksin. Toplama oyun yapılmış gibi.