volxan
son görülme
Son mesajları
Jojoba dedi: ↑https://support.norton.com/sp/tr/tr/norton-core/current/contact adresinden form doldur dönüş yapacaklardır.inan 20 kere doldurduysam azdır hocam hiç sanmıyorum döneceklerini
arkadaşlar geçen sene kutu olarak norton antivürüs almıştım onun süresi bitti ve bende insanlık edip lisanslı ürün olsun diye internetten sipariş verdim. fakat o verdikleri kodu giripte aktifleştiremiyorum. norton antivirüsümde yenile seçen
hayır arkadaşım artık a.oix.nete yönlendirmiyor. Açık olarak girdiğimde sistemin içine giriyorsun diğer türlü ttnet göstermiyor hesabının var olduğunu. direk ttnetin sitesinden de araştırdım. şu an giriş yaptıgımda hesabınız kapatılmıştır d
Evet arkadaşlar malum ttnet phorm ile anlaşma yaparak gezinti adı altında girdiğimiz sitelerin bilgilerini topluyor bunu kapatmak için www.gezinti.com sitesine girip hesabıma tıkladığınızda açık olduğu halde hesabınız yok diyor sistem size.
http://learnenglish.britishcouncil.org/en/word-street/camden arkadaşlar burdaki videoları izleyin sonra gelin ingilizce bi dertleşelim sizlerle :)
merhaba arkadaşlar yılların hackeri olan ben :) uzun bir aradan sonra bir foruma katıldım ve insanlara yardım ederek nirvanaya ulaşmak istiyorum sorunuz sorununuz olursa çekinmeden sorun hallederiz :)