plaksan
son görülme
Son mesajları
Kiesle yapabilirsinde nasıl bağlantı yeri yok onu anlamadım?
Ben 17 yaşıma kadar knıght çok oynadım ama boşmuş gerçekten keşke pc başında geçirmeseydim o zamanlarımı küçük oynayan arkadaşlar varsa bıraksın çar dizicez dedik alası oldu pk atıcaz dedik alası oldu ee sonra sonrası yok işte öle kalıyor b
Adam demiş ki şuana bakarsak sneijder adam kariyer anlamında soruyor sneijdere kötü demiyorum ama Gutierrez Hernandez tabikide ayrıca Gutiyi 28 yaşında dünyanın hiç bir takımı realden alamazdı onuda ayıktırayım bazı arkadaşlara.
Audi tabiki hiç kullanmak nasip olmadı ama o ön led ışıkları yeter.
Alnair Alsad dedi: ↑Burası gibi e-okul'dan anlamayan, bilgisayara dokunmamış ebeveynlerin olduğu yerlerde lazım aslında.Haklısında velilerin telefonlarına notlar gidebilir mesela karnenin yeri eskiden güzeldi şimdi hiçç bir değeri yok males
Alman lazım yada karnende 2 var diye alamadın sanırım olsun bi dahaki dönem alırsın.Gene senin karnen iyi benim kardeşimde imam hatipli 10 tane 1 i var.
zatura dedi: ↑e-okul devri başladığından beri , eski karne sevinç ve hüzünleri kalmadı ...:) karne almadan notlar vs herşey biliniyor .. karne formaliteden öteye geçmiyor ...Zaten e-okul varken karne verilmesinin mantığını açıklayacak var m
Şuan ip5 alanlara cidden üzüldüm ya.
unknownperso dedi: ↑Bu sözden bu anlam çıkmaz ki, haktır, mek hırsızlığıdır doğru. Ama oraya değinmemiş, şu an ki yasalara göre suç mu? Değil, adam bunu söylemiş sadece.Tamam da arkadaşım emek hırsızlığı yapmak suç değil mi suç yasalara gör
Arkadaşlar konu hortlıcak ama işlemcimle uyumlu 100 -150 TL arası ekran kartı söler misiniz.Birde ram alırken ddr'ine bakıyoruz demi?
MBrv dedi: ↑Doğru söylüyorsun @plaksan akvaryuma bakayım en iyisi. Şöyle karşıdan baktığında bile rahatlıyor insan.Yerin ne kadar söylersen her türlü yardımı sağlarım.İstte oturuyorsan bitki bile verebilirim.40-50 lt bişey yeter.
MBrv dedi: ↑Bunu unutmuştum aslında. Evet akvaryum olabilir ancak yer sıkıntısı da olabilir evde.Sana gidip 300 lt tank kur demiyorum ufak birşeyle başlarsın ama bir kere bağlandın mı yer yok felan dinlemez kurarsın 500lt yi benim gibi:)