Arveron
son görülme
Son mesajları
Klavyede touch padi kapatan bir tuşa basmışsın örnek: Fn+F9 bende böyle
Pas çıkaran cilalar var,birde hocam bence jant'a direk sprey ile giriş.
ASUS H81 Pro gamer 365 TL Corsair 8GB Vengeance 1600 mhz tek modül ram 222 TL MSI R9 380 GAMING 4GB 934 TL (Şuan piyasada bu fiyatlı bir sistem için en iyi ekran kartı) Intel i5 4590 645 TL Gerisinide kendinize göre optimize edin.
Altına yükseltici bir şeyler koyun sorun düzelir,fanlarıda tıkamayın.
Çalıştır'a dxdiag yazarmısın onu da ss al at bi.
Kolay gelsin...
kingofhyper5 dedi: ↑@Arveron Yani ? nasıl bi ram almalıyımGskill 4Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Pc3 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar Bunu alabilirsiniz yalnız takılı olan ram'i çıkartıp bunu takacaksınız anladığım kadarıyla pek bir donanım bilg
kingofhyper5 dedi: ↑@Arveron Adsız - hızlı resim yükleDDR3 ram destekliyor ama 1333 mhz e kadar en fazla daha üstü bir ram alırsanız çalıştırmaz.
kingofhyper5 dedi: ↑@Arveron Evet programı kurup açtım hangi bölmeden görebilirim anakartımı ?Mainboard'a tıklayın oradakileri yazın veya ss atın birde graphics bölümünü yazın
kingofhyper5 dedi: ↑@Arveron Driverlar güncel fakat anakartıma nerden bakacağımı bilmiyorum =)CPU-Z İndir - İşlemci ve Bellek Bilgisi Gösteren Program - Tamindir bu programı indirin kurun.
kingofhyper5 Mavi ekran hatalarında driverlarında önemli bir payı oluyor açıkçası formattan sonra driverları yüklediniz mi,güncel mi? Şimdi ram önereyimde anakartınız nedir?