1tachi
📍 Türkiye Bursason görülme
Son mesajları
Merhaba söylediğim gibi Air Jordan 4 almak istiyorum ercan sneakers ve goat avenue diye 2 site buldum bunlar güvenilir midir? Orijinal midir? Bunların dışında önerebileceğiniz orijinal olarak alabileceğim yer var mı wunder dışında?
Trapstar Mont & Hoodie Türkiye Orjinal | Trapstar Türkiye böyle bir site keşfettim ithal ürün sattıklarını iddia ediyorlar bilen var mı güvenilir bir yer mi? Pek içime sinmedi açıkcası.
Merhaba, kodlama yapmaya bașladim normal olarak bilgisayarim var ama șehir dıșına çıkacağim. Bana ișimi görecek bir dizüstü bilgisayar lazım. Bütçe önemli değil ama abartı da olmasın. Pek fazla oyun falan oynayacağımı düsunmuyorum laptoptan
Merhaba belirttiğim model hiçbir şekilde şarj olmuyor kabloyu adaptöre taktım, PC portuna taktım yok kabloda da sorun olmadığından eminim. Gece takmıştım sabah kalktım PC kapanmadı hiç zaten biraz bile şarj olmamış. Şarja taktığım zaman boş
steelseries rival 3, logitech g203,razer deathadder essential bu üçü iyidir hocam ama size tavsiyem rampageden uzak durun
%60 veya %65 olsun bir de kablosuz olsun. Bütçem 5500'e kadar
Bütçem 5000'e kadar beyaz veya mavi klavye istiyorum, RGB olsun bir de %60 veya %65 olsun.
Qamoinas dedi: ↑öyle tabi ama bütçeden dolayı da aklıma gelmiyor farklı bir kulaklık @1tachi hocam sen ne tarz oyunlar oynuyorsun pekiHocam daha çok fps oyunları ya valorant ve cs gibiArctis 7 ye bende bakmıştım evet ama eskidi ya.
Bütçem 6500'e kadar RGB olsun olmasın fark etmez. Bir de kulak pedleri deri olmazsa sevinirim.
Hocam biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın çözdüm sorunu cloudfare warp dan kaynaklanıyormuş sildim düzeldi.
· 1 tepkialierdems dedi: ↑wifi mi kullanıyorsunuz ?ethernet
İnternetim iyi olmasına rağmen Valorant oynarken sürekli ping çıkıp duruyor ve başka oyunlarda da sorun yaşamıyorum bir tek bunda oluyor neden acaba, nasıl çözebilirim?