abisananeya
son görülme
Son mesajları
peki elimdekş bu ramleri ne yapabilirim ve bu ramler g41 çipsetli anakartlarda çalışır mı? çünkü elimde g41mxe anakart var aynı ramler o anakartta da görüntü vermedi
ramleri test ettiğini gözümle görmedim ama muhtemelen ramlerdedir ama ramlerde 16 çipli kingston marka.peki hangi ramler bu g41mxp anakartla uyumludur ?
Eski ddr2 sistemden ddr3 geçtim fakat herşeyi doğru yapmama rağmen görünrü gelmedi işlemciyi değiştirdim anakartı değiştirdim vs vs ama görüntü hala yoktu. Bilgisayarcıya götürdüm sorun ramlerde dedi. Ddr3 1333 mhz 4×2gb kingston marka ram.
https://m.trendyol.com/xiaomi/xiaomi-wifi-sinyal-yukseltici-2-xiaomi-turkiye-garantili-p-4405411?boutiqueId=355600&gclid=Cj0KCQiAiNnuBRD3ARIsAM8KmluPgpoUysupB1gea6IUTGAnTHEpVgZvckOr44We1tK-JFV8vQaL1FAaAs4iEALw_wcB Bunu alsam online oyu
2 hafta önce psum bozuldu banada bahane oldu sistemi şöyle yapacağım buna nasıl bir psu almam gerekir ? q9400 işlemci 8gb ddr3 ram g41anakart 320gb hdd 120gb ssd gt1030 gibi de bi kart düşünüyorum Teşekkürler.
Herkese merhabalar.Modemle aramda 8-9 metre falan var yani modem evin bir köşesinde odam bir köşesinde ve bu durumdan oldukça rahatsızım. Bütçem 50-70 arası daha düşük varsa o da olur. Önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler.
· 1 tepkiBütçem 60TL Modemle aramda 8-9 metre var.İyi çeken bir wireless önerir misiniz ? Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Önce mikrofondan kaynaklıdır dedim mikrofonu çıkarttım öyle denedim ama sonuç yine aynıydı. Ne yapmalıyım ? Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Kulaklığın jak girişi önde. mikrofonunki arkada gözüküyor bunların yerini nasıl değiştirebilirim ? Mesela ikisinde arkaya almak istiyorum ama arkaya takınca dediğim gibi sadece mikrofon çalışıyor kulaklık çalışmıyor Birini öne birinide ar
Geliştirici seçenekleri açık
64 gb lık çift taraflı usb aldım telefona takınca görmüyor otg desteği var bu arada ama kendi telefonuma takınca direk görüyor Yardım eden herkese teşekkürler
BilgisayarUzmani dedi: ↑PSU Kac W400w
· 1 tepki