alikeskin9987
📍 İstanbulson görülme
Son mesajları
Görkem Say dedi: ↑HDMI ile 144 Hz tazeleme hızı alamazsın sadece onun haricinde bir şey olmaz. Yıl başında da topladığın bilgisayarı DP ile bağlarsın.Teşekkürler anladım kardeş sağ ol.
utkuversus dedi: ↑Olmazsın ama daha uygun olması için AOC olan tavyemdir.Selam kardeşim. Bir şey sormak istiyorum. Benim şuan normal laptopum var HDMI vs VGA girişleri mevcut. herkes DP kablo öneriyor. VGA yada HDMI kablo kullansam bir şey
BENQ monitörleri turnuvalarda çok gördüm. BENQ almadığıma pişman olmam değil mi arkadaşlar? :D
Selam arkadaşlar FPS vs FİFA gibi oyunlar oynuyorum. iki monitörden hangisini önerirsiniz_ BENQ fiyatı 1350 TL AOC fiyatı 1050 TL başka öneriniz var mıdır? mağazadan elden almak istiyorum bu arada. :))
· 1 tepkiHerkese merhaba arkadaşlar bu telefonu alalı 4 yıl oldu. Artık oyun oynarken biraz kasmalar oluyor. Bataryasını değiştirmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Bir de telefonun camı orjinal değil. Bu da sıkıntı olur mu acaba?
Murat Burç dedi: ↑Biraz para biriktir. 3200-3300e s8 al kullanİyi diyorsun ama ben mağazalardan almak istiyorum telefonu.UpdaTekno dedi: ↑Türk Telkomda çalışıyorum 1000 TL Ön ödeme kampanyası Note 8'de geçerli şuanda İphone 8'de değil.Çıktı
Ar0505 dedi: ↑telekom fauranızın ustune alın cihazıBende öyle yapmayı düşünüyordum. --- Gönderi Güncellendi ---Murat Burç dedi: ↑Biraz para biriktir. 3200-3300e s8 al kullanİyi diyorsun ama ben mağazalardan almak istiyorum telefonu.
Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni çıkacak olan iphone 8'i yada başka telefon almayı düşünüyorum. Türk Telekom'dan alma nedenim 1000 TL ön ödemeye 1000 TL indirim yapıyorlar. Bankadan kredi çekme şansım şuan yok. Siz ne dersiniz arkadaşlar si