Anill
son görülme
Son mesajları
çocuk işte post kasıyor ne yapsın. biraz büyüsün, anlar ne kadar boş işlerle uğraştığını :)
Ugdgbgd dedi: ↑Bird TV almak istiyorum TV internetde 3500 magazada 4000 since hangisi almaliyim ?yaş kaç?
sıralamamı / sıralama mı?
· 1 tepkibaşlık tl, içerik dolar. 2 sene önce de bulunmuştu(!) bu rezerv. klasik seçim öncesi palavraları.
ucuzcu ne demek la. o paralara orta sınıf telefon bile bulamıyorsun artık neredeyse. 800 liraya s8 plus, 1400 liraya note 8 satıyorsa, birinden çalınmıştır kesin.
tamam hemen bırakıyorum alışverişi. komik.
:tearsofjoy: biraz büyüyüp şu günden güne değer kaybedip pula dönen paramızdan kazanmaya başla da o zaman görürüz para veriyor musun vermiyor musun.
SONG JOONG KI / 송중기 dedi: ↑Hiç duymadım. Çevremde kullananlar var hiç yaşamadılar.valla ben insanlık yaptım. çok gördüm o yüzden uyardım. isteyen alsın ben ödemiyorum sonuçta :)
· 2 tepkiSONG JOONG KI / 송중기 dedi: ↑Nesi varmış edge in. Herşeyiyle çok daha güzel. Daynıksızlık demeyin lütfen ya.eğimli kenarları yüzünden dayanıksız ve panellerinde sıkıntı var. bi kaç ay sonra kendi kendine siyah şeritler beliriyor ekranda, %100
· 2 tepkiedge alma sakın. düz s7 al. çok vurursun kafana sonra